5G

Seminaari / Verkostoituminen

Ajankohta 5.9.2018 klo 13:00 - 20:00
Paikka TTY Kampusareena
Osoite
Korkeakoulunkatu 7, Tampere
Järjestäjä Business Tampere
Lisää Google-kalenteriin

Kampusareenalla pidettävässä verkostoitumis- ja ekosysteemitapahtumassa esitellään Hervannan pilvipohjaista verkkoa. Tapahtumassa demonstroidaan uutta verkkoa hyödyntävää Sensible4:n automaattista autoa sekä Nokian kehittämää innovatiivista roskarobottia todellisessa käyttöympäristössä. Tilaisuudessa on lisäksi useita kiinnostavia puheenvuoroja ja mahdollisuus verkostoitua alan toimijoiden kesken pienten tarjoilujen äärellä. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Smart Tampereen ja Nokian kanssa.

5G -tapahtuman tarkoituksena on paitsi tarjota näkökulmia alueelle kehittyvään 5G-ympäristöön, myös synnyttää teeman ympärille uusia kumppanuuksia ja innovaatioita. Tapahtuman jälkeen avataan rahoituspalveluiden help desk, jossa osallistujat voivat maksutta kysyä asiantuntijalta suoraan rahoituskanavia ideoille ja uusille yhteistyöhankkeille.

Ilmoittautuminen 5G -tapahtumaan aukeaa elokuussa - varmista että saat tiedon ilmoittautumisen aukeamisesta ja muista samankaltaisista tapahtumista tilaamalla Business Tampereen tapahtumakutsut sähköpostiisi.