Asiantuntija median silmässä - avoimet aamukahvit

Muu tapahtuma / Markkinointi ja viestintä

Millaista rohkeutta media yritysviestinnältä odottaa? Mikä on uusi kiinnostava? Mitä se asiantuntijoiden ja johtajien viestinnältä vaatii? Asiantuntijasta ajatusjohtajaksi - henkilöbrändi mediassa. Puhujina sekä keskustelun herättäjinä toimivat Framilla Finlandin konsultit Unna Lehtipuu ja Eeva Lehtimäki.
Ajankohta 14.9.2018 klo 09:00 - 10:00
Paikka Crazy Town Tampere
Osoite
Rautatienkatu 21 B, 5.krs, 33100, Tampere
Järjestäjä Crazy Town Oy
Lisää Google-kalenteriin

Asiantuntija median silmässä

Aamun teemoina mm.
- Millaista rohkeutta media yritysviestinnältä odottaa?
- Mikä on uusi kiinnostava? Mitä se asiantuntijoiden ja johtajien viestinnältä vaatii?
- Asiantuntijasta ajatusjohtajaksi - henkilöbrändi mediassa

Puhujina sekä keskustelun herättäjinä toimivat Framilla Finlandin konsultit Unna Lehtipuu ja Eeva Lehtimäki.

Crazy Townin jäsen Framilla on valmentava vaikuttamistoimisto. Tuoreesti ajatteleva viestinnän osaaja, joka tuntee mediat sisältä ja ulkoa.

Framilla tarkoittaa sitä, että sinä ja yrityksesi olette esillä – ja esiinnytte eduksenne kaikissa tilanteissa ja medioissa. http://www.framillafinland.fi

Aamun keskustelijat:

Unnalla on pitkä kokemus eri medioista toimittajana ja päällikkötehtävissä (mm. MTV, Ulkopoliikka-lehti, Radio City ja Kauppalehti). Hänellä on jo lähes parinkymmenen vuoden kokemus johtoryhmien ja asiantuntijoiden valmentamisesta sekä kokemusta viestinnän johtamisesta kansainvälisissä organisaatioissa. Lisäksi hänellä on pitkä kokemus varainhankintaviestinnän johtamisesta globaalissa organisaatiossa sekä viestinnästä ja vaikuttamista kansainvälisessä tutkimusyhteisössä.

Unna jahtaa kulttuuriälyä ja seuraa rahan liikkeitä maailmalla bloggaamalla ja kolumnoimalla sijoittamisesta ja taloustaidoista. Hän on nelinkertainen tietokirjailija, joka viimeistelee juuri viidettä kirjaansa.

Eeva on on kouluttanut johtajia ja asiantuntijoita menestyksekkäästi kymmenissä yrityksissä sekä järjestöissä. Eevalla on vankka kokemus suomalaisesta mediasta vuosikymmenten ajan, mm. Yleisradiosta ja MTV:n Uutisista. Entisenä politiikan toimittajana ja nykyisenä yhteiskuntatarkkailijana ja kolumnistina Lehtimäki tuo valmennuksiin aina myös vahvan sisältöosaamisen ja yhteiskunnallisen näkökulman.

Tervetuloa Crazy Town Tampereen avoimille aamukahveille perjantaina 14.9. klo 9.00. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautumista. Tarjolla aamukahvit ja pientä purtavaa.
https://www.crazytown.fi

Aamukahvit Crazy Townilla on loistava startti päivään ja siitä on hyvä jatkaa kohti Tampere Business Meettiä!! Syksyn suurin bisnestapahtuma Tampereella, jossa Crazy Town on tottakai mukana!!! Nähdään! :)