Bisnes ja kulttuuri -seminaari

Seminaari / Muu yrityskehitys

Ajankohta 25.9.2017 klo 11:00 - 16:00
Paikka Tampere-talo
Osoite
Yliopistonkatu 55, 33101, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Tampere-talo
Lisää Google-kalenteriin

Yrityselämän ja kulttuurin edustajalle suunnattu maksuton seminaari järjestetään Tampere-talossa maanantaina 25.9.2017. Tänä vuonna perinteikäs Bisnes & kulttuuri -seminaari sukeltaa kulttuurin rahoituksen ytimeen teemanaan Mistä revitään rahat!?

Kysymys on ollut taiteen tekijöiden huulilla kautta aikojen, mutta tällä hetkellä aihe on polttavan ajankohtainen. Suomen itsenäisyyden juhlavuonna kulttuurilaitosten rahoitus on muutoksen kourissa, sillä taiteen valtionosuusjärjestelmää (VOS) uudistetaan. Onko uudistus kulttuuritoimijoille yhtä suuri myllerrys kuin sote terveydenhoitojärjestelmälle?

Seminaarissa pohditaan myös keinoja, miten yritykset voivat osallistua taiteen tukemiseen. Miten toimii julkisen taiteen rahoituksen prosenttiperiaate? Entä kuinka vakavasti otettava ratkaisu on joukkorahoitus: pienillä summilla voidaan tukea suuriakin hankkeita, jos vain saadaan tarpeeksi tukijoita mukaan. Olemmeko me kaikki lopulta mesenaatteja?

Seminaari rakentuu asiantuntijoiden puheenvuoroista, niitä seuraavista kommenttipuheenvuoroista ja kaikille seminaarin osallistujille tarkoitetuista pyöreän pöydän keskusteluista. Pyöreissä pöydissä osallistujat pääsevät keskustelemaan ja verkottumaan kulttuurin ja yrityselämän edustajien kanssa.

Seminaari on tänä vuonna osallistujille maksuton, kiitos yhteistyökumppaniemme LähiTapiola, Eversheds ja Johanneksen Klinikka.

Tilaisuuteen vaaditaan ennakkoilmoittautuminen, vain 150 ensimmäistä ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Tilaisuuden juontaa Fredi Lilius.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: https://tampere-talo.fi/bisnes-kulttuuri-seminaari-2017/