BLINK - Tampere Business Link aamiainen vol 3

Työpaja / Verkostoituminen

Save the date - seuraava Tampere Business Linkin kehitysryhmän aamiainen järjestetään elokuun lopulla, kun aurinkorantojen hiekat on karistettu varpaanväleistä ja toimistot täyttyvät energisistä ja uusia ideoita puhkuvista ihmisistä. BLINKin kolmas aamupala järjestetään tiistaina 28.8. klo 8.30 Tribe Tampereen tiloissa.
Ajankohta 28.8.2018 klo 08:30 - 10:00
Paikka Tribe Tampere
Osoite
Pinninkatu 47, Tampere
Järjestäjä Business Tampere
Lisää Google-kalenteriin

Save the date - seuraava Tampere Business Linkin kehitysryhmän aamiainen järjestetään elokuun lopulla, kun aurinkorantojen hiekat on karistettu varpaanväleistä ja toimistot täyttyvät energisistä ja uusia ideoita puhkuvista ihmisistä. Blinkin kolmas aamupala järjestetään tiistaina 28.8. klo 8.30 Tribe Tampereen tiloissa.

Kehitysryhmän aamiaistilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki - muissa tapaamisissa mukanaoloa ei edellytetä. Kehitysryhmän toiminta on täysin vapaamuotoista: voit käydä yhdessä tai useammassa tapaamisessa oman mieltymyksesi mukaan. Rennoissa aamiaistilaisuuksissa tapaat muita kaupunkiseudun yrityksiä.

Kehitysryhmän jäsenenä...

- olet ensimmäisten joukossa rakentamassa digitaalisen yhteisön sisältöjä ja varmistamassa, että yrityksesi ottaa yhteisöstä kaiken edun irti.
- varmistat, että oma asiantuntemuksesi on löydettävissä yhteisöstä parhaalla mahdollisella tavalla.
- vaikutat siihen millainen yhteisöstä muodostuu.
- tapaat muita Tampereen kaupunkiseudun yrityksiä.

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa elokuun alussa - varmista että saat tiedon ilmoittautumisen aukeamisesta ja muista samankaltaisista tapahtumista tilaamalla Business Tampereen tapahtumakutsut sähköpostiisi.

Tampere Business Link on Business Tampereen tarjoama, digitaalinen yhteisö kaupunkiseudun yrityksille. BLINKissä yritykset voivat etsiä uusia kumppanuuksia, tarjota ja löytää B2B-palveluita sekä keskustella ja saada vertaistukea muilta yhteisön jäseniltä.

Lisätietoja:
Jenna Jyrkiäinen
Harjoittelija, yrityskehitys ja digitalisaatio
jenna.jyrkiainen@businesstampere.com
p. 040 185 8397