Datasta oivalluksia ja bisnestä -valmennuskurssi

Koulutus / Liiketoiminnan kehittäminen

Datasta oivalluksia ja bisnestä on yrityksille maksuton valmennuskurssi, joka antaa ICT-yrityksille työkalut analytiikkaan ja asiakaskeskeiseen palvelumuotoiluun.
Ajankohta 5.9.2016 klo 13:31 - 8.12.2016 klo 13:31
Paikka Tampereen yliopisto (case-ohjaus yrityksen omissa tiloissa)
Osoite
Kanslerintie 1, 33100, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Suomen avoimien tietojärjestelmien keskus - COSS ry
Lisää Google-kalenteriin

Datasta oivalluksia ja bisnestä on yrityksille maksuton valmennuskurssi, joka antaa ICT-yrityksille työkalut analytiikkaan ja asiakaskeskeiseen palvelumuotoiluun.

Kurssi koostuu luento-osuudesta ja yksilöllisestä, tuetusta case-harjoittelusta. Saat kurssilta analytiikan ja palvelumuotoilun osaamista, avointa dataa sekä ideoita uusiksi tuotteiksi, palveluiksi ja liiketoiminnaksi. Saat mukaasi myös analytiikan ohjelmistopakin sekä kurssilla käytetyn palvelumuotoilupelin.

Kurssi toteutetaan yhteistyössä COSS:n, Tampereen yliopiston ja Laurea-ammattikorkeakoulun kanssa. Kurssi alkaa Yrittäjän päivänä 5.9. ja päättyy 8.12.

Kurssin alussa on luentoja ja ohjattua harjoittelua ja sen jälkeen 12.10. alkaen case -vaihe, jossa harjoitellaan yrityksen mukanaan tuoman casen kanssa.

Tampereen kurssille valitaan 6 yritystä ja luennoille ja harjoituksiin voi kustakin yrityksestä osallistua max kolme henkilöä, joista kaksi on teknisiä ja yksi on tuleva palvelumuotoilija. Teknisiltä henkilöiltä edellytetään hyvät tietotekniset taidot.

Kurssille osallistuminen vaatii ilmoittautumisen ja kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tampereen kurssi on tarkoitettu pääkaupunkiseudun ulkopuolisille yrityksille, koska pääkaupunkiseudulla järjestetään kaksi kurssia vuonna 2017. Osallistumisvahvistus kurssille valituista lähetetään 23.6.2016

Kurssi on osa Euroopan aluekehitysrahaston rahoittamaa 6Aika-ohjelmaa ja sille on myönnetty rahoitus.

Kurssi on yritykselle maksuton mutta vaatii ilmoittautumisen osoitteessa https://fi.surveymonkey.com/r/KLQ3CXV. Kuusi ensimmäistä ilmoittautujaa pääsevät mukaan.

Lisätiedot:
Jyrki Koskinen
040 750 3451
jyrki.koskinen@coss.fi

Datasta oivalluksia ja bisnestä -valmennus
Datasta oivalluksia ja bisnestä -valmennus