ECO2:n hankkeen päätöskaronkka

Muu tapahtuma / Verkostoituminen

ECO2:n hankkeen päätöskaronkka kokoaa yhteen kaikki ne jotka ovat olleet mukana tekemässä ekotehokasta kaupunkikehitystä monin eri tavoin. Tampereen kasvihuonekaasupäästöt ovat kääntyneet laskuun - miten se on saatu aikaan? Miten Tampere etenee kohti hiilineutraalia kaupunkia? Tule kuulemaan TalentSpaceen Finlaysonille 26.11.
Ajankohta 26.11.2015 klo 14:00 - 17:00
Paikka TalentSpace, Finlaysonin alue
Osoite
Satakunnankatu 18 A, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Tampereen kaupunki/ECO2 hanke
Lisää Google-kalenteriin

ECO2 - Sanoista tekoihin
Hanke päättyy - Tampereen ilmastotyö jatkuu

ECO2:n hankkeen päätöskaronkka kokoaa yhteen kaikki ne jotka ovat olleet mukana tekemässä ekotehokasta kaupunkikehitystä monin eri tavoin. Tampereen kasvihuonekaasupäästöt ovat kääntyneet laskuun - miten se on saatu aikaan? Miten Tampere etenee kohti hiilineutraalia kaupunkia?

Yhteisestä työstä ja tuloksista kertovat mm. pormestari Anna-Kaisa Ikonen, apulaispormestari, ECO2 ohjausryhmän puheenjohtaja Pekka Salmi, Sitran johtaja Jukka Noponen, ympäristöjohtaja Kaisu Anttonen, kehitysjohtaja Mika Pekkinen ja ECO2 hankkeen johtaja Pauli Välimäki.

Tapahtuman juontaa Mikko Mattila. Näyttelyssä on esillä Tampereen energia- ja ilmastoprojekteja. Haastatteluja ja puheenvuoroja klo 14–16, elävää musiikkia ja seurustelua Jazzorkesteri Paloman tahtiin klo 16–17. Tarjoiluja varten pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan ennakkoon 13.11. mennessä kirsi.viertola@tampere.fi