Entertainment Business Arena

Seminaari / Verkostoituminen

Entertainment Business Arena -tapahtuma kutsuu mukaan TV-, peli-, elokuva- radio-, musiikkitoimialat, operaattorien viihdepalvelut, liveviihde ja viihde-eventit sekä eri viihteen alojen järjestöt, toimielimet, rahoittajatahot ja yhteistyöorganisaatiot.
Ajankohta 4.5.2017 klo 09:00 - 5.5.2017 klo 15:00
Paikka Crowne Plaza
Osoite
Mannerheimintie 50, 00260, Helsinki (katso kartalla)
Järjestäjä EBArena Oy
Lisää Google-kalenteriin

Tapahtuma kutsuu mukaan TV-, peli-, elokuva- radio-, musiikkitoimialat, operaattorien viihdepalvelut, liveviihde ja viihde-eventit sekä eri viihteen alojen järjestöt, toimielimet, rahoittajatahot ja yhteistyöorganisaatiot.

EBArenan monipuolinen ohjelma pitää sisällään puheenvuoroja ja keskusteluja kiinnostavista, ajankohtaisista ja viihdebisnestä läpileikkaavista aiheista. Mukaan mahtuu myös toimialakohtaisia sisältöjä, joiden myötä tietotaito ja uudenlaiset tekemisen tavat siirtyvät toimialalta toiselle. EBArena pyrkii edistämään kotimaisten toimijoiden yhteistyötä ja edesauttamaan siten myös uusien kansainvälisesti kiinnostavien uusien yhteistyömallien, tuotteiden ja palvelujen syntymistä.

Kahden päivän aikana ohjelmasisällöissä käsitellään muun muassa viihdealan monimuotoista yritystoimintaa, management- ja agentuuritoimintaa, lisenssibisnestä, liveviihteen tarjonnan ja kysynnän kasvua, suomalaista viihdemediaa ja tähtikulttuuria, somedatan hyödyntämistä viihdebisneksessä, Youtube-yhteistyötä ja lisätyn todellisuuden mahdollisuuksia viihteen alalla. Ohjelmassa on mukana myös asiaa uusista viihteen alan rahoitusmahdollisuuksista kuten pääomasijoittamisesta ja joukkorahoituksesta. Lisäksi viihdeteollisuuden eri toimialat esittäytyvät lyhyin tietoiskuin katto-organisaatioiden edustajien ja alan yrittäjien toimesta.

Ensimmäisen seminaaripäivän päättää Afterwork-verkostoitumisillanvietto.

Tapahtumaa isännöi Jussi Heikelä.

Entertainment Business Arena
Entertainment Business Arena