Fiksu Assa

Muu tapahtuma / Liiketoiminnan kehittäminen

Fiksu Assa 16.-21.4.2018.
Ajankohta 16.4.2018 klo 08:00 - 21.4.2018 klo 17:00
Paikka Tampereen rautatieasema
Osoite
Rautatienkatu 25, FoodStation, noutoparkki, tiloja myös muualla asemalla mahdollisuuksien mukaan, 33100, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Ympäristöministeriö, Liikennevirasto, HSY, Smart & Clean -säätiö, MAL-verkosto, Sitra sekä Helsingin, Espoon, Vantaan, Tampereen, Lempäälän ja Lahden kaupungit, HSL, VR ja Business Finland. Tapahtuman koordinoinnista vastaa WitMill Oy.
Lisää Google-kalenteriin

Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden osallistua maksutta näkyvästi markkinoitavaan ja ilmastofiksuun kuluttajatapahtumaan, jonka järjestää Ympäristöministeriö kumppaneineen. 16.-21.4.2018 valitut rautatieasemat ja matkakeskukset pk-seudulla, Tampereella, Lahdessa ja Lempäälässä muuttuvat fiksua arkea edistävien ratkaisujen toreiksi ja testikentiksi.

Tampereella mm. FoodStationin liiketiloja rautatieasemalla tarjotaan yrityksille maksutta erilaisten fiksua arkea edistävien kuluttajapalvelujen kokeilemiseksi ja markkinoimiseksi. Voit osana tapahtumaa esim. kokeilla liiketoimintaa asemalla pop up-tyyppisesti, markkinoida tai esitellä yrityksesi palvelua tai tehdä kuluttajatestejä. Yrityksesi voi itse päättää, miten ja milloin haluaa osallistua.

Tampereella FoodStationin liiketilat ovat vuokrattavissa tapahtuman jälkeen. Tuemme parhaiden ratkaisujen vaivatonta sijoittumista asemille ja tarjoamme myös mahdollisuuden palveluiden monistamiseen koko Suomeen, kaikille asemille.

Fiksu Assa -tapahtuma on osa julkisrahoitteista Asemaseudut kokeilualustana -hanketta, jonka toteuttavat Ympäristöministeriö, Liikennevirasto, HSY, Smart & Clean -säätiö, MAL-verkosto, Sitra sekä Helsingin, Espoon, Vantaan, Tampereen, Lempäälän ja Lahden kaupungit, HSL, VR ja Business Finland. Tampereella tapahtuman yhteistyökumppanina toimii Finnpark. Fiksu Assa -tapahtuman valtakunnallisesta koordinoinnista vastaa WitMill Oy.

Hae tapahtumaan mukaan vastaamalla verkkokyselyyn 9.2. mennessä osoitteessa https://fi.surveymonkey.com/r/BCVJSFV Kysy tapahtumasta lisätietoja Heli Paavola, WitMill Oy, 050 428 0873, heli.paavola@witmill.fi