Fläpit ja tussitaulut tehokäyttöön - visuaalisen ajattelun kurssi

Työpaja / Markkinointi ja viestintä

Ajankohta 24.5.2016 klo 09:30 - 16:00
Paikka Byrå, One
Osoite
Finlaysoninkuja 21 A, 2. kerros, 33210, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Tmi Salla Lehtipuu
Lisää Google-kalenteriin

Haluatko oppia alkeet piirustelusta ja visualisoinnista, jolla helpottaa omaa tai yhteisön oppimista? Haluatko tulla taas työkaveriksi kynän kanssa?

Graafinen fasilitointi on yhdistelmä tekstin, symbolien, värien, metaforien ja kuvien käyttöä, jolla aikaansaadaan tehokaampaa oppimista ja yhteisen ymmärryksen syntyä. Graafisen fasilitoinnin ja visuaalisen ajattelun avulla herätetään keskustelua ja saatetaan keskustelu näkyväksi. Visuaalisten työkalujen avulla on mahdollista pitää tehokkaampia ja osallistavampia kokouksia tai toisaalta tukea omaa oppimista ja tehdä parempia muistiinpanoja.

Mitkä ovat visuaalisen ajattelun perusteet ja miten voit hyödyntää niitä työssäsi? Käymme koulutuspäivän aikana läpi Graafisen fasilitoiniin perusteita ja helppoja piirrtämistekniikoita. Riittää, että sinulla pysyy kynä kädessä ja osaat kirjoittaa nimesi, erityistä piirrustustaitoa et tarvitse!

Koulutuksen aikana luot itsellesi visuaaliset aakkoset ja opit tapoja, miten hyödyntää visuaalista ajattelua oppimisen ja opettamisen tukena. Kursilla sovelletaan metodeja omaan työhön, jotta ne on helposti jalkautettavissa myös kurssin jälkeen.