Fläppitaulu ja muistiinpanot tehokkaampaan käyttöön - Visuaalisen ajattelun ja piirtelyn avoin koulutus

Työpaja / Markkinointi ja viestintä

Haluatko oppia alkeet graafisesta fasilitoinnista ja piirrustelusta, jolla helpottaa omaa tai yhteisön oppimista? Graafinen fasilitointi on yhdistelmä tekstin, symbolien, värien, metaforien ja kuvien käyttöä, jolla aikaansaadaan tehokaampaa oppimista ja yhteisen ymmärryksen syntyä. Graafisen fasilitoinnin ja visuaalisen ajattelun avulla herätetään keskustelua ja saatetaan keskustelu näkyväksi. Visuaalisten työkalujen avulla on mahdollista pitää tehokkaampia ja osallistavampia kokouksia tai toisaalta tukea omaa oppimista ja tehdä parempia muistiinpanoja.
Ajankohta 11.3.2016 klo 10:00 - 16:00
Paikka Byrå, One
Osoite
Finlaysoninkuja 21 A, 33210, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Tmi Salla Lehtipuu
Lisää Google-kalenteriin

Haluatko oppia alkeet graafisesta fasilitoinnista ja piirrustelusta, jolla helpottaa omaa tai yhteisön oppimista?

Graafinen fasilitointi on yhdistelmä tekstin, symbolien, värien, metaforien ja kuvien käyttöä, jolla aikaansaadaan tehokaampaa oppimista ja yhteisen ymmärryksen syntyä. Graafisen fasilitoinnin ja visuaalisen ajattelun avulla herätetään keskustelua ja saatetaan keskustelu näkyväksi. Visuaalisten työkalujen avulla on mahdollista pitää tehokkaampia ja osallistavampia kokouksia tai toisaalta tukea omaa oppimista ja tehdä parempia muistiinpanoja.

Mitkä ovat visuaalisen ajattelun perusteet ja miten voit hyödyntää niitä työssäsi? Käymme koulutuspäivän aikana läpi Graafisen fasilitoiniin perusteita ja helppoja piirrtämistekniikoita. Riittää, että sinulla pysyy kynä kädessä ja osaat kirjoittaa nimesi, erityistä piirrustustaitoa et tarvitse!

Avoin visuaalisen ajattelun kurssi järjestetään Tampereella, Finlaysonin alueella, Hubissa/Byråssa (Finlaysoninkuja 21 A, 2.kerros), perjantaina 11.3. klo 10- 16.

Mukaan mahtuu maks. 10 osallistujaa.

Kurssilla käydään läpi graafisen fasilitoinnin perusteet ja annetaan pohja visuaalisen ajattelun menetelmien käytölle. Kurssin tarkoituksena on inspiroida ja innostaa visuaalisten menetelmien käyttöön. Kurssilla opetellaan helppoja piirrustustekniikoita.

Osallistujat luovat kurssin aikana itselleen visuaaliset aakkoset. Kurssilla osallistujat oppivat luomaan ja käyttämään visuaalisia alustoja, joita voi hyödyntääesimerkiksi kokouksissa ja palavereissa.

Kurssin jälkeen osaat perusteet visuaalisten työkalujen käyttöön, tiedät mihin, miksi ja miten käyttää visuaalista ajattelua ja tiedät mistä etsiä lisää tietoa ja innoitusta.

Kesto: 6 h.

Lisätietoa:
Salla Lehtipuu p. 050 3603687, salla@sallalehtipuu.fi
sallalehtipuu.fi