Growth 2016

Seminaari / Kasvu

Haluamme luoda tapahtumalla kasvuyrityksille tilaisuuden rahoituksen hankintaan, kasvuun ja kansainvälistymiseen keskittyvän asiantuntemuksen lisäämisen sekä edesauttaa positiivisen ilmapiirin syntyä ja luottamuksen kasvua. Tampere 26.5.2016.
Ajankohta 26.5.2016 klo 10:00 - 21:00
Paikka New Factory Open / Avant Tecno
Osoite
Uusi tehdas, Väinö Linnan aukio, Tampere / Ylötie 1, Ylöjärvi , Tampere/Ylöjärvi
Järjestäjä Danske Bank
Lisää Google-kalenteriin

Oletko kyllästynyt juttuihin synkästä taloustilanteesta ja taantuman jatkumisesta? Niin mekin.

Suomi tarvitsee positiivisia tarinoita – tarinoita menestyksestä, kasvusta ja mahdollisuuksista. Muutos ei kuitenkaan tapahdu itsestään, vaan se vaatii tekoja.

Toukokuun 26. päivä järjestettävä uudenlainen tapahtuma kerää valmistavan teollisuuden ja kaupan alan kasvuyritykset, sijoittajat sekä erityisosaajat Tampereelle aiheenaan kasvu ja mahdollisuudet.

Haluamme luoda tapahtumalla kasvuyrityksille tilaisuuden rahoituksen hankintaan, kasvuun ja kansainvälistymiseen keskittyvän asiantuntemuksen lisäämisen sekä edesauttaa positiivisen ilmapiirin syntyä ja luottamuksen kasvua.

26.5. järjestettävä Growth 2016 -tapahtuma käsittää kaksi tilaisuutta. New Factory Open 2016 pidetään vanhalla Finlaysonin tehdasalueella Tampereen sydämessä, Growth 2016 -seminaari puolestaan herää henkiin Avant Tecnon tuotantotiloissa Ylöjärvellä.

Tervetuloa Growthiin!