Hae rahoitusta tuote- ja palvelukehitykseen -työpaja ja neuvonta

Työpaja / Rahoitus

Tuote- ja palvelukehityksen valmennukseen odotetaan yrityksiä, joilla tuotteen tai palvelun kehittäminen nopeasti markkinoille vaatii vähintään kymmenien tuhansien eurojen rahoitusta ja sitä tukevaa go-to-market -strategiaa. Työpajan maksimiosallistujamäärä 20 henkilöä.
Ajankohta 2.10.2018 klo 13:00 - 16:00
Paikka Kokouskeskus Pellava (3. krs)
Osoite
Kelloportinkatu 1 B, 33100, Tampere
Järjestäjä Business Tampere / Maisala.net
Lisää Google-kalenteriin

Tuote- ja palvelukehityksen valmennukseen odotetaan yrityksiä, joilla tuotteen tai palvelun kehittäminen nopeasti markkinoille vaatii vähintään kymmenien tuhansien eurojen rahoitusta ja sitä tukevaa go-to-market -strategiaa. 

Tarvitsetko rahoitusta tuote- tai palvelukehitykseen?
Tiedätkö, mitä vaihtoehtoja on tarjolla tai mitkä lähteet soveltuvat parhaiten eri tapauksiin?
Miten yhdistät ja vaiheistat eri rahoituslähteitä?

Tiivis yhteinen koulutus tarjoaa perustiedot tuotekehityksen rahoittamisen vaihtoehdoista. Koulutusosion jälkeen on aikaa kysymyksille, vaihtoehtojen pohtimiselle ja lyhyille yrityskohtaisille keskusteluille, joissa arvioidaan eri rahoituslähteiden soveltuvuutta rahoitustarpeeseen.

Työpajaa seuraavien 2-4 viikon aikana on lisäksi tarjolla yrityskohtaista etäneuvontaa rahoitushaussa etenemiseksi - esimerkiksi rahoitushakemuksen laatimiseksi soveltuvalle rahoittajalle.

Työpajasta and etäneuvonnasta vastaa Tuomas Maisala, jolla on lähes 20 vuoden kokemus satojen startup- ja kasvuyritysten rahoituksesta. Lisäksi Tuomas on myös FiBANin enkeliverkoston jäsen ja hän on toiminut sijoittajana startup-yrityksissä vuodesta 2011.

Työpajamuotoinen koulutus pidetään startup-yrityksille, joilla on edessä tuotekehitysvaihe tai palveluyrityksiä, joilla on uusia tuoteideoita. Koulutus sopii myös tutkijoille tai muille henkilöille, joilla on tavoitteena spin-off-yrityksen perustaminen. Työpajan maksimiosallistujamäärä 20 henkilöä.