Hervanta Works - Lähtölaukaus

Seminaari / Verkostoituminen

Tervetuloa ensimmäiseen Hervanta Works -verkottumistapahtumaan 2.2.2016, jonka järjestävät Hervanta kampuskehitys -yhteistyön käynnistäneet tahot Cargotec, Microsoft, Suomen Yliopistokiinteistöt, Tampereen kaupunki, Tampereen teknillinen yliopisto, Technopolis, Tredea ja VTT.
Ajankohta 12.2.2016 klo 12:00 - 16:00
Paikka Tampereen teknillinen yliopisto, Festian iso sali ja aulatilat
Osoite
Korkeakoulunkatu 8, Festian iso sali ja aulatilat, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Yhdessä: Cargotec, Microsoft, Suomen Yliopistokiinteistöt, Tampereen kaupunki, Tampereen teknillinen yliopisto, Technopolis, Tredea ja VTT
Lisää Google-kalenteriin

Tervetuloa ensimmäiseen Hervanta Works -verkottumistapahtumaan, jonka järjestävät Hervanta kampuskehitys -yhteistyön käynnistäneet tahot Cargotec, Microsoft, Suomen Yliopistokiinteistöt, Tampereen kaupunki, Tampereen teknillinen yliopisto, Technopolis, Tredea ja VTT.

Tilaisuuden tavoitteena on edistää Hervannan kampuksen toimijoiden sisäistä verkottumista, yritysten ja yhteisöjen keskinäistä yhteistyötä sekä saada alueen toimijat löytämään uusia liiketoiminta- ja kumppanuusmahdollisuuksia.

Tapahtuman pääpuheenvuoron pitää mediastakin tuttu, avaruustähtitieteen professori, laajalti arvostettu tieteilijä ja palkittu puhuja Esko Valtaoja. Puheenvuorossaan hän herättelee näkemään tämän päivän ja tulevaisuuden mahdollisuuksia niin Hervannassa kuin maailmassakin. Professori Yrjö Neuvo luo katsaukseen osaamisen, innon, rohkeuden ja yhteistyön roolista Hervannan kasvun moottoreina. Yrityksen ja opiskelijan näkökulmaa hervantalaiseen yhdessä tekemiseen tuovat Microsoftin Hervannan kampuksen johtaja Markus Alitalo ja TTY:n ylioppilaskunnan pj. Maria Kultanen.

Puheenvuorojen lisäksi ohjelmassa on runsaasti verkottumisaikaa, mahdollisuus hissipuheeseen ja kyykkään tutustumiseen.

Lisätietoa tapahtumasta antaa: minna.kaenniemi@technopolis.fi tai 040 359 3339.

Seuraa tapahtumaa Twitterissä  ja liity keskusteluun LinkedIn:ssä