Hissipuhe – Kuinka viestiä tehokkaasti yrityksestäsi ja sen päämääristä?

Työpaja / Markkinointi ja viestinta

Round table -tilaisuuden tavoitteena on herätellä ajatuksia siitä millainen hissipuhe on iskevä, kompakti ja positiivisen mielikuvan herättävä esitys sinun yrityksestäsi ja sen päämääristä. Ensivaikutelman tekemiseen ei tule toista tilaisuutta. On tärkeää oppia esittämään asiansa niin, että kuulija kiinnostuu ja haluaa tutustua siihen tarkemmin.
Ajankohta 9.9.2015 klo 14:00 - 16:00
Paikka Technopolis yliopistonrinne
Osoite
Kalevantie 2, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Team Tampere/Tampereen kauppakamari
Lisää Google-kalenteriin

Round table -tilaisuuden tavoitteena on herätellä ajatuksia siitä millainen hissipuhe on iskevä, kompakti ja positiivisen mielikuvan herättävä esitys sinun yrityksestäsi ja sen päämääristä. Ensivaikutelman tekemiseen ei tule toista tilaisuutta. On tärkeää oppia esittämään asiansa niin, että kuulija kiinnostuu ja haluaa tutustua siihen tarkemmin. Kerro muutama mielenkiintoa herättävä avainkohta, älä yritä tunkea ensimmäiseen minuuttiin kaikkea mitä tiedät ja haluaisit jakaa kuulijan kanssa. Alustuksen jälkeen seuraa vapaa keskustelu aiheesta, jolloin osallistujat pääsevät kysymään ja kertomaan omista kokemuksistaan.

Valmennuksesta vastaa Karoliina Lehtonen Radikal Marketing Groupista jossa hän toimii COO:na ja Plannerina. Karoliina toimii markkinoinnin asiantuntijana ja yrittäjänä. Valmennuksessa Karoliina pyrkii auttamaan yrityksiä selvittämään miten yritykset pystyvät viestimään tarjoamastaan selkeämmin asiakkaille.

Aikataulu:
14:00 Tervetuloa! Team Tampereen terveiset
14:10 Hissipuhe – kuinka viestiä tehokkaasti yrityksestäsi ja sen päämääristä, Karoliina Lehtonen, Radikal Marketing Group
15:00 Keskustelua ja kysymyksiä
15:45 Tilaisuuden yhteenveto ja seuraavat stepit
16:00 Tilaisuus päättyy

Lisätietoja:
Team Tampere, Kaisa Löppönen
040 751 2551 tai kaisa.lopponen@osaamo.com