Hololens and Co -työpaja Mediapoliksessa

Työpaja / Palvelu- ja tuotekehitys

Hololens and Co -työpaja Mediapoliksessa 26.4.2017
Ajankohta 26.4.2017 klo 09:00 - 12:00
Paikka Mediapolis, United Studios
Osoite
Tohlopinranta 31, 33270, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä TAMK
Lisää Google-kalenteriin

Tule kuuntelemaan, millaisia käyttömahdollisuuksia virtuaalitodellisuuden ja yhdistetyn todellisuuden laitteet ja sovellukset tällä hetkellä tarjoavat.

TAMKin Taide, Musiikki ja Media -yksikön kansainvälisen viikon ohjelmassa Mediapoliksessa professori Christian Geiger ja tutkija Michael Betram, Düsseldorf University of Applied Sciences, luovat katsauksen virtuaali- ja yhdistetyn todellisuuden sovelluksiin erityisesti käyttäjälähtöisestä perspektiivistä. He vertailevat erilaisten päähänlaitettavien laitteiden etuja ja haasteita erilaisissa käyttökonteksteissa ja pohtivat miten valita oikea teknologia kuhunkin arkipäiväiseen tarpeeseen.

Englanninkielisen esityksen otsikko on "Hololense and Co.: State of the Art in Mobile Mixed Reality from a User-Centred Perspective". Geiger ja Bertram tutkivat ja kehittävät mediateknologioita yhdessä yritysten kanssa Düsseldorfissa sijaitsevassa Innovationshubissa. Lisätietoja Innovationshubista: innovationshub.de. Katso myös MEDAIA-hankeen blogi: medaia.tamk.fi/fi/2016/11/07/no-algorithms-for-innovation-visiting-innovationshub-dusseldorf.

Työpaja järjestetään keskiviikkona 26.4.2017 klo 9-12 Mediapoliksen United Studios -tilassa, ja se on maksuton.

Ilmoittaudu tilaisuuteen:
artmusicmediaweek.tamk.fi/workshops

Lisätietoja:
Leena Mäkelä, yliopettaja, leena.makela@tamk.fi, p. 050 561 1006