Hyvinvointia digitaalisesti -ideapaja

Työpaja / Verkostoituminen

Kuinka voisimme tukea arkista hyvinvointia tulevaisuudessa? Tahdomme kutsua kaupunkilaisia, opiskelijoita, tutkijoita, yritysten sekä yhdistysten edustajia avoimeen Hyvinvointia digitaalisesti - ideapajaan, jonka painopiste on kaupunkilaisten digiavusteisessa arjessa.
Ajankohta 17.2.2016 klo 17:00 - 20:00
Paikka TreStart / TalentSpace
Osoite
Satakunnankatu 18 A , Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä 6Aika/Tampereen kaupunki + Digipalvelutehdas
Lisää Google-kalenteriin

Kuinka voisimme tukea arkista hyvinvointia tulevaisuudessa? Tahdomme kutsua kaupunkilaisia, opiskelijoita, tutkijoita, yritysten sekä yhdistysten edustajia avoimeen ideapajaan, jonka painopiste on kaupunkilaisten digiavusteisessa arjessa.

Tilaisuuden tavoitteena on törmäyttää potentiaalisia ideoijia, tilaajia ja toimittajia toisiinsa hyvinvoinnin edistämiseksi.

Ideapajan tavoitteena on ideoida ja muotoilla pienryhmissä tulevaisuuden hyvinvointia edistäviä ratkaisuja. Ideapajassa voidaan kehittää yhdessä uusia ideoita sekä hyödyntää 6Aika-hankkeiden ”Hyvinvointia digitaalisilla ratkaisuilla” –ideakilpailussa syntyneitä ideoita.

Ideapajan järjestävät Digipalvelutehdas ja Tampereen kaupungin 6Aika-hankkeet (Avoimet innovaatioalustat & Avoin osallisuus ja asiakkuus). Ideapajan tuotokset dokumentoidaan Digipalvelutehtaan Ideatorille ja niiden jatkokehittämiseen voi tarttua kuka tahansa julkinen tai yksityinen toimija.