Ihmisarvoisella johtamisella koko henkilöstö aktiivisesti mukaan yrityksen kehittämiseen

Koulutus / Liiketoiminnan kehittäminen

Ihmisarvoisella johtamisella koko henkilöstö aktiivisesti mukaan yrityksen kehittämiseen 29.11.2016.
Ajankohta 29.11.2016 klo 08:30 - 16:00
Paikka Scandic Tampere City, Tampere
Osoite
Hämeenkatu 1, 33100, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Qualitas Fennica
Lisää Google-kalenteriin

Yrityksen kannattavuus ja kilpailukyky perustuvat hyvin pitkälti henkilöstön ammattitaitoon ja sitoutumiseen yrityksen arvoihin ja tavoitteisiin. Ihmisten sitoutuminen edellä mainittuihin asioihin riippuu paljon siitä, kuinka ihmisarvoiseksi johtaminen ja osallistuminen yrityksessä koetaan. Yhdessä suunniteltu, rakennettu ja toteutettu työyhteisövalmennus tuottaa hyvinvointia niin itse yritykselle kuin koko henkilöstölle. Päivän tarkoituksena on koetelluin esimerkein johdattaa osallistujia miettimään ja toteuttamaan teeman mukaista johtamista omassa yrityksessään.

Tavoite
Koulutuspäivän tavoitteena on käytännöllisin esimerkein osoittaa osallistujille, että johtamisella ja johtamisella on eroa ihmisten ja yrityksen hyvinvointia ajatellen. Päivän jälkeen sinulla on toivottavasti halu ja lisääntynyt usko tarttua entistä luottavaisemmin kehittämään omaa ja työyhteisösi työkulttuuria ihmisarvoiseen suuntaan.

Kohderyhmä
Koulutus sopii erityisesti johdolle, luottamushenkilöille, esimiehille, laatupäälliköille ja henkilöille, jotka ovat halukkaita kehittämään työyhteisönsä toimivuutta sekä omaa ja työkavereiden elämän laatua.
 
Oppimismenetelmät
Kouluttaja alustaa päivän aiheet käytännön esimerkein projekteista, joissa hän on ollut vetäjänä ja osallisena. Esimerkkien tavoitteena on aktivoida kehittävään mielipiteiden vaihtoon ja myös omien kokemusten jakamiseen.

Tervetuloa koulutukseen!