Innostu ajanhallinnasta -työpaja

Työpaja / Muu yrityskehitys

Innostu ajanhallinnasta -työpaja 17.5.2018.
Ajankohta 17.5.2018 klo 17:00 - 20:00
Paikka Teho-osasto
Osoite
Sairaalankatu 5-7, 33100, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Teho-osasto ja Mukula Sustainability
Lisää Google-kalenteriin

Teho-osasto ja Mukula Sustainability järjestävät torstaina 17.5. klo 17–20 Innostu ajanhallinnasta -työpajan Tampereella Teho-osaston tiloissa osoitteessa Sairaalankatu 5-7 B1, 33100 Tampere. Fasilitaattoreina toimivat Sirpa Kortelainen ja Liisa-Maija Malinen.

Sisältö
Innostu ajanhallinnasta -työpaja tarjoaa ajattelemisen aihetta ja ratkaisuja oman arjen parempaan organisointiin. Teet työpajassa itsellesi huoneentaulun, joka auttaa sinua töiden ja aikasi hallinnassa.

Työpajassa Sirpa Kortelainen ja Liisa-Maija Malinen fasilitoivat sinun arkeesi vaikuttavien asioiden ja tehtävien kartoitusta ja priorisointia Art of Hosting -metodologiaan perustuvien menetelmien avulla. Ryhmätehtävissä keskustelemme, jaamme kokemuksia ja ideoimme tapoja oman työn tehokkaampaan organisointiin. Tavoitteena on, että niille tärkeimmille sekä iloa tuottaville tehtäville ja tekemättömyydelle jäisi enemmän aikaa.

Työpajassa teet itsellesi huoneentaulun, jota voit käyttää organisoinnin tukena tulevaisuudessa. Yhdessä tekeminen ja suunnittelu on voimaannuttava ja innostava kokemus. Tule mukaan!

Hinta
Koulutuksen hinta on 59 € + ALV 24 %, yhteensä 73,16 €. Teho-osaston Tehohoito- ja Sarjahoito-jäsenille sekä Pirkanmaan Yrittäjien jäsenille hinta on 53,10 € + ALV 24 %, yhteensä 65,84 €. Koulutus järjestetään, kun osallistujia on vähintään 10. Enimmäisosallistujamäärä on 15. Hinta sisältää kahvia ja pientä naposteltavaa. Osallistumismaksusta lähetetään osallistujille lasku sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Osallistujat saavat sähköpostilla vahvistuksen koulutukseen ilmoittautumisesta 11.5.2018 mennessä.

Peruutusehdot
Osallistumisen voi perua veloituksetta ilmoittamalla esteestä sähköpostitse osoitteeseen vaihde@teho-osasto.fi viimeistään tiistaina 10.5.2018. Mikäli asiakas peruu osallistumisensa tämän jälkeen, Teho-osasto on oikeutettu perimään täyden hinnan. Teho-osasto on oikeutettu peruuttamaan koulutuksen keskiviikkona 11.5.2018, mikäli osallistujia on vähemmän kuin 10. Peruutuksesta ilmoitetaan sähköpostitse ilmoittautuneille.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu tällä lomakkeella: https://www.teho-osasto.fi/ilmoittautumiset/ sekä merkitsemällä itsesi osallistujaksi tällä tapahtumasivulla. Huomaa, että pelkkä Facebook-ilmoittautuminen ei riitä. Muistaa ilmoittaa lomakkeella myös mahdollinen erikoisruokavalio. Viimeinen ilmoittautumispäivä on tiistai 10.5.2018.

Saapumisohjeet
Teho-osasto sijaitsee Tampereen yliopiston ja Kalevankankaan hautausmaan välissä, Sairaalankadun päässä (vanhoista jugendrakennuksista vasemmanpuoleinen, vaaleanpunainen). Teho-osaston rappu on B1, ja ulko-ovella on ovikello, jota soittamalla pääsee sisään, jos ulko-ovi on lukossa. Mikäli ovikello ei toimi, soita Teho-osaston puhelinnumeroon 045 7870 546. Sairaalankadulle käännyttäessä oikealla puolella on kaupungin yleinen pysäköintialue.

Tervetuloa mukaan!

Innostu ajanhallinnasta -työpaja
Innostu ajanhallinnasta -työpaja