International API Days Nordic

Seminaari / Liiketoiminnan kehittäminen

API Days Nordic is the first event of its kind in Scandinavia with dynamic participants from the Scandinavian and Baltic countries.
Ajankohta 18.5.2016 - 19.5.2016
Paikka Tampereen Yliopisto
Osoite
Kalevantie 4 , 33100, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä API:Suomi
Lisää Google-kalenteriin

Avoimen datan tapahtuma Tampereen yliopistolla 18.-19.5. Puhujina alan huippuasiantuntijoita. Ilmoittautumiset 17.5. mennessä.

API Days Nordic on kaksipäiväinen konferenssi, joka järjestetään ensimmäistä kertaa Tampereen yliopistolla 18.-19.5.2016. Tapahtuma tuo yhteen Skandinavian ja Baltian maiden API -yhteisöjä, yrityksiä ja muita rajapinnoista kiinnostuneita. Paikalle odotetaan yli sataa rajapinnoista kiinnostunutta.

API Days Nordic on osa maailmanlaajuista API Days -tapahtumasarjaa. Ensimmäistä kertaa Skandinavian API-yhteisöllä on mahdollista kokoontua yhteen jakamaan tietoa, hyviä käytänteitä ja menestystarinoita. Luvassa jännittävä ja informatiivinen paketti kiinnostavia puhujia ja työpajoja. Ohjelmassa nähdään esimerkiksi keynote-puhuja Andres Kütt, joka toimii pääarkkitehtina Viron tietojärjestelmävirastossa. Liput ovat myynnissä tapahtuman verkkosivuilla.

Tänä vuonna tapahtumassa käsitellään API-liiketoiminnan tarpeita ja sen tarjoamia mahdollisuuksia sekä API-muotoilua, -arkkitehtuuria, laadun aspekteja ja uusia teknologioita. Lisäksi API-yhteisöt pääsevät tapaamaan ja järjestämään omaa ohjelmaa tapahtuman aikana.

Tapahtuman järjestää API:Suomi kansainvälisen API Days -yhteisön tukemana. Mukana ovat myös Suomen avoimien tietojärjestelmien keskus COSS ry, API Duo OÜ, Tredea ja apinf.io.

Lisätietoja tapahtumasta:
Jarkko Moilanen, jarkko.moilanen@apinf.io
nordic.apidays.io

API Days Nordic 18.-19.5.2016 Tampere
API Days Nordic 18.-19.5.2016 Tampere