IPMA C -valmennus

Koulutus / Muu yrityskehitys

Edutechin IPMA C -valmennuksessa syvennytään projektijohtamiseen ja projektinhallinnan keskeisiin menetelmiin. Valmennus sisältää runsaasti hands-on -harjoittelua antaen erinomaiset valmiudet läpäistä IPMA C -tason sertifiointiprosessi ja saavuttaa arvostettu sertifikaatti.
Ajankohta 1.2.2016 klo 09:00 - 11.2.2016 klo 16:00
Paikka Edutech, Kampusareenan 3. krs
Osoite
Korkeakoulunkatu 7, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Edutech
Lisää Google-kalenteriin

Miksi joissakin projekteissa saavutetaan erinomaisia tuloksia ja toiset kompastelevat alkumetreiltä lähtien? Hyvä projektipäällikkö pystyy pitämään ison kokonaisuuden hallinnassa ja keskittyy olennaisiin asioihin. Edutechin IPMA C -valmennuksessa syvennytään projektijohtamiseen ja projektinhallinnan keskeisiin menetelmiin. Valmennus sisältää runsaasti hands-on -harjoittelua antaen erinomaiset valmiudet läpäistä IPMA C -tason sertifiointiprosessi ja saavuttaa arvostettu sertifikaatti.

Kolmepäiväinen valmennus on tarkoitettu projektipäälliköille ja osaprojektien vetäjille sekä projektitoiminnan kehittämisestä vastaaville henkilöille. Valmennus soveltuu erityisesti projektipäälliköille, joiden tavoitteena on suorittaa IPMA C -tason sertifikaatti. Sertifikaatin suorittaminen ei sisälly valmennukseen.

Koulutus pidetään Edutechin koulutustiloissa Hervannassa 1.–2.2. ja 11.2.2016.

Lisätietoja: Taru Hakanen, 040 771 0012, taru.hakanen(at)tut.fi