Kansainvälistymiskilpailu - Latinalainen Amerikka ja Portugali, ota osaa 29.1. mennessä!

Kilpailu / Kansainvälistyminen

Ota osaa kansainvälistymiskilpailuun, jonka voittajayritys saa avukseen asiantuntijajoukon ja konkreettisia ratkaisuja Latinalaisen Amerikan ja Portugalin markkinoiden saavuttamiseen! Osallistu 29.1. mennessä!
Ajankohta 29.1.2016 - 29.1.2016
Osoite
Tampere
Järjestäjä Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy sekä Tampere - All Bright! Ambassador -verkosto
Lisää Google-kalenteriin

Ota osaa kansainvälistymiskilpailuun, jonka voittajayritys saa avukseen asiantuntijajoukon ja konkreettisia ratkaisuja Latinalaisen Amerikan ja Portugalin markkinoiden saavuttamiseen!

Voittajalle luvassa:

- Kohdemarkkinoista (Brasilia, Kolumbia, Venezuela ja Portugali) koostuva ammattilaisryhmä suunnittelee helmi-maaliskuun 2016 aikana, miten yrityksenne tuote tai palvelu voidaan lanseerata kyseisessä kohdemaassa tai löytää mahdollinen jakelukanava tai yrityskumppani.

- Ammattilaisryhmä tuottaa systemaattisen innovointimenetelmän avulla konkreettisen suunnitelman, jota yrityksenne voi hyödyntää omassa kansainvälistymisstrategiassaan.

- Yrityksenne saa uusia kontakteja kohdemarkkina-alueelta.

- Yrityksenne pääsee 22.4.2016 Tampereella järjestettävässä Taking the shortcut: Expanding to Latin American and Portugese markets -tilaisuudessa esittelemään tuotteensa/palvelunsa ja yritykselle järjestetään tapaaminen kohdemarkkinan suurlähetystön edustajan kanssa.

Kerro meille, miksi juuri sinun yrityksesi tai tuntemasi yritys ansaitsee asiantuntijajoukon avukseen ja erityisen mahdollisuuden laajentaa Latinalaisen Amerikan sekä Portugalin markkinoille.

Kilpailuun voi osallistua 29.1.2016 saakka täällä: www.tredea.fi/lomakkeet/latin-america-kilpailu/

Voittajat julkaistaan 3.2.2016. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kilpailun järjestää Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy sekä Tampere - All Bright! Ambassador -verkosto. Voittajien ja asiantuntijajoukon työskentelyn ohjaa Tredean TreStart-hanke.

---------------------

Mikäli et halua ottaa osaa kilpailuun, mutta Latinalaisen Amerikan ja Portugalin markkinat kiinnostavat, ilmoittaudu mukaan Taking the shortcut: Expanding to Latin American and Portugese markets -tilaisuuteen.