KasvuCamp

Koulutus / Kansainvälistyminen

KasvuCamp 8.3.-25.4.2017.
Ajankohta 8.3.2017 klo 08:30 - 25.4.2017 klo 11:48
Osoite
Tampere
Järjestäjä Tampereen kauppakamari
Lisää Google-kalenteriin

Tunnistatko tuotteesi tai palvelusi todellisen kilpailuedun? Pohditko, miten erottautua uusilla markkinoilla? Mitä kasvu ja kansainvälistyminen maksaa ja miten se rahoitetaan? Miten myynti organisoidaan ja millaisia riskejä kansainvälinen liiketoiminta tuo tullessaan?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin pääset työstämään vastauksia KasvuCampilla.

KasvuCamp on tehokas työleiri, jonka aikana pääset itse testaamaan tuotteesi tai palvelusi potentiaalia sekä kasvun ja kansainvälistymisen mahdollisuuksia. Leirin sisältö räätälöidään ohjelmarunkoa mukaillen osallistujajoukon haasteiden mukaan. Myös valmentajatiimi - asiantuntijat ja kansainvälistymisen konkarit - etsitään aina leiri- ja yrityskohtaisesti.

Asiantuntijat ovat oman alansa huippuja, jotka työskentelevät päivittäin kansainvälistä liiketoimintaa harjoittavien yritysten kanssa. Jokainen yritys saa koko leirin ajaksi haastajakseen ja sparraajakseen myös oman konkarin, itse kasvun ja kansainvälistymisen tehneen yritysjohtajan. Konkreettisten tulosten varmistamiseksi leirin läpiviennistä vastaa Toteutustoimisto Osaamon ammattifasilitaattori Henna-Riika Ruotsalainen, joka on erikoistunut pk-yritysten kansainvälistymisen fasilitointiin.

KasvuCampin tavoitteena on, että leirin jälkeen jokaisella yrityksellä on realistinen ymmärrys omista kasvun ja kansainvälistymisensä mahdollisuuksista sekä käsitys siitä mitkä ovat seuraavat askelmerkit ja toimenpiteet. Luomme leirille innostavat puitteet ja kokoamme kokeneen ja osaavan asiantuntijatiimin avuksesi. Päätökset ja valinnat ovat kuitenkin osallistujien omia ja niitä tehdään myös leirillä mahdollisimman konkreettisten suunnitelmien laatimiseksi. Siksi toivommekin jokaisesta yrityksestä vähintään kahden henkilön osallistumispanosta.

KasvuCamp Maaliskuu

Starttipäivä 8.3.2017, Työleiri 22.-23.3.2017, Päätöstilaisuus 25.4.2017

HAE MUKAAN --> https://www.lyyti.fi/reg/KasvuCamp_0746

Lisätietoja:
kaisa.lopponen@tampereenkauppakamari.fi
p. +358 40 751 2551