KasvuCamp 2017 - vauhtia kasvuun ja kansainvälistymiseen!

Muu tapahtuma / Kansainvälistyminen

KasvuCamp 2017 - vauhtia kasvuun ja kansainvälistymiseen!
Ajankohta 17.1.2017 klo 09:45 - 7.3.2017 klo 09:45
Paikka Technopolis Yliopistonrinne Tampereella ja Petäys Resort Hatulassa
Osoite
Järjestäjä Tampereen kauppakamari/ Toteutustoimisto Osaamo Oy
Lisää Google-kalenteriin

KasvuCamp 2017 - vauhtia kasvuun ja kansainvälistymiseen!

"Kansainvälisille markkinoille pitää lähteä rohkeasti ja fokusoidusti, se pitää vain tehdä. KasvuCampilla meillä oli mahdollisuus irtaantua normaalista työympäristöstä ja miettiä tulevia suuntaviivoja suunnitelmallisesti." Pertti Aimonen, OptoFidelity Oy.

Tänä talvena Tampereen kauppakamari ja Tekes valjastavat voimansa ja verkostonsa pk-yritysten kasvun ja kansainvälistymisen tukemiseksi yhteistyönä järjestettävän KasvuCampin muodossa. KasvuCamp on tarkoitettu yrityksille, jotka vahvasti ja rohkeasti suunnittelevat kasvua ja kansainvälistymistä tai ovat jo aloittaneet kansainvälistymisen. Jokaiselle KasvuCampille valitaan 6-8 samanlaisten haasteiden äärellä työskentelevää yritystä, odotamme mukaan 1-3 osallistujaa/ yritys. Tammikuussa alkavalle KasvuCampille on jo ilmoittautunut useita hyvinvointialan yrityksiä.

• KasvuCamp on nelipäiväinen, intensiivinen valmennuskokonaisuus, jonka aikana yritys pääsee ITSE testaamaan ja tunnistamaan omat kasvun ja kansainvälistymisen mahdollisuutensa. Oman työskentelyn tukena toimii kokenut asiantuntijatiimi sekä yrityskohtainen konkari/ mentori
• KasvuCampin jälkeen osallistujilla on realistinen kuva omien haasteiden, vahvuuksien ja mahdollisuuksien lisäksi kansainvälistymistä tukevia verkostoja ja kontakteja sekä konkreettinen toimintasuunnitelma kasvun ja kansainvälistymisen toteuttamiseksi.
• Osallistujat tuntevat myös Team Finland-palvelut ja ovat hyvin valmistautuneita käyttämään eri palveluita ja rahoitusinstrumentteja.

"Tehokas ja yksilöllinen tapa auttaa yrityksiä kasvuun ja kansainvälistymiseen. Parasta on konkareiden ja osallistujien välinen keskustelu ja sen tuloksena sekä into että näkemys kehittää omaa liiketoimintaa." Näin summaa vuorineuvos Kari Neilimo, joka on ollut alusta asti rakentamassa yhdessä yritysten kanssa KasvuCamp-konseptia.