Kauppakamari kouluttaa: Henkilökohtainen tehokkuus esimiestyössä

Koulutus / Johtajuus

Valmennus tähtää osallistujien oman ajankäytön kehittämiseen, kiireen tunteen ja stressin vähenemiseen sekä hallinnan tunteen lisääntymiseen.
Ajankohta 10.3.2016 klo 09:00 - 15:00
Paikka Technopolis Yliopistonrinne
Osoite
Kalevantie 2, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Tampereen kauppakamari
Lisää Google-kalenteriin
Valmennus on konkreettinen ja vuorovaikutteinen. Valmennuksessa tarkastellaan esimiehen vuosikelloa, omaa ajankäyttöä, tehdään kehittämissuunnitelma ja saadaan ajankäytön tehostamisen vinkkejä. Valmennuksessa käytetään luentomaisia osuuksia, omapohdinta- ja ryhmäpohdintatehtäviä sekä innovaatiotyökalua vuosikello tehtävässä. Valmennuksessa osallistuja saa vinkkejä erilaisista esimiehen vuosikellototeutuksista.

Valmennus tähtää osallistujien oman ajankäytön kehittämiseen, kiireen tunteen ja stressin vähenemiseen sekä hallinnan tunteen lisääntymiseen. Valmennuksessa otetaan myös kantaa ryhmässä työskentelyyn, kokouskäytäntöjen kehittämiseen ja ryhmän sisäiseen tehokkuuteen.

klo 8.30 Ilmoittautuminen ja kahvi
klo 9.00 Koulutuksen avaus
 
Esimiehen vuosikello ja oman työn johtaminen
Esimiehen tehtävät
Millä onnistumistani mitataan?
Tavoitteeni
Erilaisia esimiehen vuosikelloja
 
Ajankäytön hallinta
Ajankäyttöön liittyvien asenteiden kehittäminen, priorisoinnin taito, ajankäytön analysointi, ajankäytön suunnittelu, mm. viikko- ja päiväsuunnitelmat, aikataulutus ja esim. hiljainen aika, keskeytysten hallinta, palaverikäytäntöjen kehittäminen, tiedonhallinnan kehittäminen, mm. sähköpostin käyttö, delegointi, viivyttely ja tiimin/työyhteisön yhteinen ajankäyttö.

klo 15.00 Tilaisuus päättyy
 
Tarjoilut: aamukahvit alkaen klo 8.30, klo 11.30 lounas, klo 14.00 iltapäiväkahvit

Valmennuksen tukena on mahdollista käyttää Henkilökohtainen Tehokkuus – profiilia. Profiili veloitetaan erikseen. Profiilin hinta on 65 eur+alv/hlö.

Asiantuntijana johdon työnohjaaja Master CSLE® ja valmentaja, toimitusjohtaja Pia Vilanen, Luotain Consulting Oy