Kauppakamari kouluttaa: Tilinpäätöksen tulkinta

Koulutus / Liiketoiminnan kehittäminen

Yrityksen taloudellisen tilanteen arviointi muodostuu niin tuloslaskelman, taseen, rahoituslaskelman kuin liitetietojen läpikäynnistä ja niiden sisäistämisestä.
Ajankohta 26.4.2016 klo 09:00 - 15:00
Paikka Technopolis Yliopistonrinne
Osoite
Kalevantie 2, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Tampereen kauppakamari
Lisää Google-kalenteriin

Tilinpäätöksen ymmärtäminen sekä yhtiön taloudellisen tilanteen analysointi varsinkin nykyisessä markkinatilanteessa on välttämätöntä niin yrittäjille, tilitoimistossa työskenteleville taloushallinnon ammattilaisille kuin myös operatiivisesta liiketoiminnasta vastaajille esimiehille. Tilinpäätöksen tulkinnalla ja yhtiön taloudellisen tilanteen analyysilla on merkittävä asema, kun yhtiö tekee liiketoiminnan kannalta olennaisia pitkän tähtäimen ratkaisuja tai yritystä ollaan esimerkiksi myymässä ulkopuoliselle ostajataholle.

Yrityksen taloudellisen tilanteen arviointi muodostuu niin tuloslaskelman, taseen, rahoituslaskelman kuin liitetietojen läpikäynnistä ja niiden sisäistämisestä. Lisäksi toimintakertomus täydentää edellä mainittuja taseen sisältämiä tietoja. Näiden lisäksi yrityksen toimintaa kuvaavat tunnusluvut antavat syvällisempää tietoa tärkeimmistä yhtiön tunnusluvuista eli kannattavuudesta, vakavaraisuudesta ja maksuvalmiudesta. Koulutuspäivässä käsitellään kaikkia edellä mainittuja asioita käytännön läheisesti ja olennaisimpiin seikkoihin painottuen.

klo 8.30 Ilmoittautuminen ja kahvi
klo 9.00 Seminaarin avaus

klo 15.00 Tilaisuus päättyy
Tarjoilut: aamukahvit alkaen klo 8.30, klo 11.30 lounas, klo 14.00 iltapäiväkahvit.

Asiantuntijoina Revisium Oy:n henkilöstö. Revisium Oy:n tilintarkastajilla on pitkäaikainen kokemus tilinpäätöksiin ja niiden liittyvien kysymysten kouluttamisesta ja koulutuksen pitävät KHT-tilintarkastajat ovat toimineet pitkään monipuolisissa tilintarkastustehtävissä useissa eri yksityisten ja julkisomisteisten yhtiöiden tilintarkastajina. Kouluttajien saamissa palautteiden perusteella koulutustilaisuudet ovat olleet hyvin käytännön läheisiä, laadukkaita ja osallistujien ammattitaitoa kehittäviä.