Kauppakamari kouluttaa: Työnantajan ja työterveyshuollon yhteistyö ja vastuunjako

Koulutus / Johtajuus

Ratkaisuja sairauspoissaolojen aiheuttamiin ongelmatilanteisiin
Ajankohta 7.4.2016 klo 09:00 - 16:00
Paikka Technopolis Yliopistonrinne
Osoite
Kalevantie 2, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Tampereen kauppakamari
Lisää Google-kalenteriin

klo 8.30 Ilmoittautuminen ja kahvi
klo 9.00 Koulutuksen avaus

Ratkaisuja sairauspoissaolojen aiheuttamiin ongelmatilanteisiin

Koulutuksen tarkoituksena on tarjota esimiehille tietoa ja käytännön ratkaisukeinoja työnantajan ja työterveyshuollon välisen vastuunjaon selventämiseen, yhteistyön kehittämiseen ja usein esiintyvien ongelmien ratkaisuun.

Koulutus vastaa työpaikoilla ja työterveyshuollossa esiintyviin arkipäiväisiin tilanteisiin. Tavoitteena on ennaltaehkäistä tyypillisiin ongelmatilanteisiin ajautumista tarjoamalla esimiehille erilaisia ratkaisumalleja ja työvälineitä toimivan yhteistyösuhteen saavuttamiseksi. Koulutuksen keskeisenä tarkoituksena on selventää esimiehille, mikä on työterveyshuollon rooli ja mikä työnantajan vastuu – mitä työterveyslääkäri voi lainsäädännön puitteissa työssään tehdä ja miksi monia asioita ei voi tai kannata siirtää työterveyshuollon vastuulle. Koulutuksessa täsmennetään myös työnantajan velvollisuuksia työntekijän terveydentilaan, sairauspoissaoloihin tai työkykyyn liittyvissä kysymyksissä.

klo 16.00 Tilaisuus päättyy

Tarjoilut: aamukahvit alkaen klo 8.30, klo 12.00 lounas, klo 14.00 iltapäiväkahvit
 
Asiantuntijoina asianajaja, varatuomari, osakas Timo Jarmas ja asianajaja, varatuomari Mari Mohsen Eversheds Asianajotoimisto Oy sekä LL Armi Saari, erikoistuva työterveyslääkäri.