Kauppakamarin CaseShop: Kv-myynnin organisointi - Miten rakennetaan myyntiverkosto maailmalle?

Työpaja / Kansainvälistyminen

Kauppakamarin CaseShop: Kv-myynnin organisointi - Miten rakennetaan myyntiverkosto maailmalle? Parasta Parhailta! - CaseShop - Verkostoitumista win-win periaatteella!
Ajankohta 17.3.2016 klo 08:30 - 11:30
Paikka Technopolis Yliopistonrinne
Osoite
Kalevantie 2, 33100, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Tampereen kauppakamari
Lisää Google-kalenteriin

Kv-myynnin organisointi - Miten rakennetaan myyntiverkosto maailmalle?
Parasta Parhailta! - CaseShop - Verkostoitumista win-win periaatteella!


Aika: 17.3.2016 klo. 8.30-11.30
Paikka: Technopolis Yliopistonrinne

Tervetuloa Tampereen kauppakamarin KV-palveluiden ensimmäiseen CaseShopiin verkostoitumaan ja kuulemaan lisää kansainvälisen myyntiverkoston rakentamisesta.

Mikä CaseShop?
Tampereen kauppakamari järjestää jäsenyrityksilleen vuosittain kymmenkunta tilaisuutta, joiden tavoitteena on ratkaisujen hakeminen kansaivälistymisen haasteisiin osaamisen ja kokemusten jakamisen avulla. Tapahtumat ovat fasilitoituja keskustelutilaisuuksia, jotka rakentuvat case-yritysten kokemusten ja asiantuntijapuheenvuorojen ympärille. Tilaisuuksien tavoitteena on oivaltaa, mitä toisen yrityksen hyvistä käytännöistä voisi siirtää omaan toimintaan.

Case-yritykset tulevat kertomaan erilaisista tavoista, joilla he ovat rakentaneet kansainvälistä myyntiverkostoaan. Millaisia eri tapoja on tehdä kansainvälistä myyntiä? Mikä heidän prosessissaan on onnistunut ja mikä ei?
Millaisia seikkoja on syytä ottaa huomioon? Mitä keinoja he ovat kokeilleet?

Maaliskuun Case-yrityksinä mukana olevat M-Files sekä Lymed.

Tamperelainen M-Files myy tiedonhallinnan työkaluja yrityksille. M-Files on yksi harvoista suomalaisista teknologiayhtiöistä, jotka talouden taantumasta huolimatta ovat pystyneet kasvattamaan ripeästi sekä liikevaihtoaan että että henkilöstön määrää. Yrityksellä on yli 400 jälleenmyyjää lähes sadassa maassa.

Lymed valmistaa korkealaatuisia lääkinnällisteknisiä tukivaatteita suurella suomalaisella laadulla ja 20 vuoden kokemuksella. Tuotteet valmistetaan mittatilaustyönä, tarkkaan valituista materiaaleista, jolloin parhaan hoitotuloksen saavuttamisen ohella pystymme valmistamaan tekstiilejä, jotka ovat mahdollisimman mukavia käyttää ja jotka myös näyttävät hyvältä. Tamperelaisen Lymedin vaatteita myydään 12 maassa ja tilauksia toimitetaan vuosittain kymmeniä tuhansia.

Ohjelma:

8:30-9:00 Case M-Files, Kanavamyynnin johtaja Antti Arvio

9:00-9:30 Case Lymed, Toimitusjohtaja Teija Toikka

9:30-9:45 Kahvitauko ja verkostoitumista

9:45-10:45 Mitä Caseistä voimme oppia? Miten voimme soveltaa käytäntöä omaan yritykseemme?

10:45-11:30 Jaetaan opit ja oivallukset

11:30 Tilaisuus päättyy


Lisätietoja: Kaisa Löppönen, kaisa.lopponen@tampereenkauppakamari.fi, puh. +358 40 751 2551