KetteräHR Road Tour Tampere - Kasvuyritysten ketterän henkilöstöjohtamisen työpaja

Työpaja / Kasvu

KetteräHR Road Tour Tampere - Kasvuyritysten ketterän henkilöstöjohtamisen työpaja 12.10.2016.
Ajankohta 12.10.2016 klo 08:00 - 12:00
Paikka Technopolis, D-talo
Osoite
Kalevantie 2, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Kasvuryritysten ketterä henkilöstöjohtaminen -hanke/ Työterveyslaitos
Lisää Google-kalenteriin

Onko rekrytointi yrityksellesi ajankohtaista? Entä miten tuet tiimisi sitoutumista ja osaamista? Mikä on yrityksellesi oikea tapa palkita henkilöstöä?

Ilmoittaudu mukaan KetteräHR Road Tourin maksuttomaan työpajaan, joka on suunnattu erityisesti yrittäjille, jotka tavoittelevat kasvua tai ovat jo kohdanneet kasvun mukanaan tuomia henkilöstöhaasteita tai henkilöille, jotka vastaavat henkilöstökysymyksistä kasvavissa tai kasvuhakuisissa yrityksissä.

Sparraajina paikalla Juha Kihlakaski (Head of Human Resources, Leanware Oy), jolla kokemusta yrityksen kasvuvaiheen ja toimivien henkilöstöjohtamisen ratkaisujen yhdistämisestä, action learning valmentaja Johanna Hytönen (Monkey Business Oy) sekä kasvuyritysten henkilöstöjohtamisen kehittäjät ja tutkijat Minna Janhonen ja Tiina Taipale (Työterveyslaitos).

Tule kuulemaan esimerkkejä ketteryydestä ja hyviksi koetuista toimintatavoista, sekä verkostoitumaan muiden samojen asioiden kanssa painiskelevien kanssa ja muovaamaan yhdessä yrityksesi kasvutarinaa!

Ilmoittaudu heti mukaan, sillä paikkoja on rajoitetusti! Otamme työpajaan mukaan 20 ensiksi ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen: http://ow.ly/QXzd300S5br

#KetteräHR
#KetteräHR