Kiitotie digitaalisiin ratkaisuihin

Seminaari

Kiitotie digitaalisiin ratkaisuihin 27.3.2018.
Ajankohta 27.3.2018 klo 13:00 - 16:30
Paikka Kampusareena
Osoite
Korkeakoulunkatu 7, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä SMACC
Lisää Google-kalenteriin

Haetko kasvua yrityksellesi? Digitalisaatio on jo täällä – oletko mukana?

Älykkäiden koneiden ja valmistukset osaamiskeskittymä SMACC yhdistää voimansa menestyksekkäästi toimivan, kansallisen kasvu- ja innovaatio-ohjelman HILLAn kanssa. Järjestämme Tampereella 27.3.2018 valmistavan teollisuuden yrityksille sekä ICT-sektorille suunnatun tapahtuman, jossa käsitellään digitalisaatiota ja sen tuomia mahdollisuuksia mielenkiintoisten puheenvuorojen kautta.

Key note-puheenvuorona Pekka Yli-Paunu Kalmar Global Oy:stä pohtii, miten digitalisaatio ja ICT:n kehittyminen muuttaa perinteisen konepajateollisuuden tuotteita, palveluita ja toimintaa. Janne Ilonen Pilkington Oy:stä kertoo kokemuksiaan digitalisaatiosta ja sen tuomista mahdollisuuksista. Gofore Oy:n Ville Tuominen pureutuu ICT-sektorin tulevaisuuteen digimurroksessa.

Tilaisuuden päätteeksi osallistujilla on mahdollisuus verkostoitua keskustelupisteillä ja tutustua monipuolisiin työkaluihin sekä mielenkiintoisiin teknologioihin. Esittelyssä ovat mm. uudenlainen Fenix-verkostoitumistyökalu, aColor-hankkeessa kehitetty sukellusrobotti sekä autonominen UAV-ilma-alus.

Tervetuloa luomaan uusia menestystarinoita!