KokousNet.fi-asiakastilaisuus & Kongressi- ja tapahtumainfo

Infotilaisuus / Markkinointi ja viestintä

Visit Tampere, Tampere Convention Bureau ja KokousNet.fi järjestävät KokousNet asiakastilaisuuden ja jo perinteeksi muodostuneen infotilaisuuden tulevasta kongressi- ja tapahtumakesästä Tampereen alueen yrityksille perjantaina 13.5. klo 10.30-15.00 Tampere-talossa. Ilmoittaudu viimeistään keskiviikkona 4.5.2016.
Ajankohta 13.5.2016 klo 10:30 - 15:00
Paikka Tampere-talo
Osoite
Yliopistonkatu 55, 33100, Tampere
Järjestäjä Visit Tampere, Tampere Convention Bureau, KokousNet.fi
Lisää Google-kalenteriin

Visit Tampere, Tampere Convention Bureau ja KokousNet.fi järjestävät KokousNet-asiakastilaisuuden ja jo perinteeksi muodostuneen infotilaisuuden tulevasta kongressi- ja tapahtumakesästä Tampereen alueen yrityksille perjantaina 13.5. klo 10.30-15.00 Tampere-talossa. Ilmoittaudu viimeistään keskiviikkona 4.5.2016.

Aamupäivällä klo 10.30-12.30 järjestetään KokousNet.fi-asiakastilaisuus yhteistyökumppaneille ja siitä kiinnostuneille. Tilaisuudessa uusi yhteyspäällikkö Noora Heino esittäytyy ja kertoo Kokousnet.fi:n kuulumiset, keskustellaan sivuston kehittämisestä ja markkinoinnista. Tilaisuuden päätteeksi osallistuneille tarjotaan lounas.

Iltapäivällä klo 12.30-15.00 Kongressi- ja tapahtumainfossa käydään läpi kesän ja syksyn suurimpia tapahtumia. Tilaisuudessa saat hyödyllistä tietoa siitä, minä päivinä kaupungissa liikkuu erityisen paljon tapahtuma-, messu- ja kongressiväkeä. Info antaa hyödyllistä tietoa mm. hotellien, ravintoloiden, taksien, vähittäiskauppojen ja muiden alojen edustajille, joiden toimintaan kaupungissa järjestettävät tapahtumat vaikuttavat.

Tilaisuudet ovat maksuttomia ja voit ilmoittautua kumpaankin tai vain toiseen tilaisuuteen samasta linkistä! Tervetuloa!