Kv-aamiainen: Viennin ja kaupan riskienhallinta

Seminaari / Kansainvälistyminen

Seminaarissa selviää, mitä on hyvä tietää kansainvälisestä kauppalaista käytännön läheisen juridiikan kannalta. Yrityksen sopimusstrategiassa ja rikienhallinnassa seminaari keskittyy ongelmien ennaltaehkäisyyn sekä erityisesti lainvalintaan ja riitojen ratkaisuun sekä oikean riskienhallinnan vaikutukseen yrityksen kustannuksiin ja kaupassa menestymiseen. Tampere 16.4.2016.
Ajankohta 16.5.2016 klo 08:30 - 11:00
Paikka Technopolis Yliopistonrinne
Osoite
Kalevantie 2, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Tampereen kauppakamari
Lisää Google-kalenteriin

Aamiaisseminaarissa käydään käytännönläheisesti läpi kansainvälisen kaupan riskienhallinnan ongelmatilanteita.

Seminaarissa selviää, mitä on hyvä tietää kansainvälisestä kauppalaista käytännön läheisen juridiikan kannalta. Yrityksen sopimusstrategiassa ja rikienhallinnassa seminaari keskittyy ongelmien ennaltaehkäisyyn sekä erityisesti lainvalintaan ja riitojen ratkaisuun sekä oikean riskienhallinnan vaikutukseen yrityksen kustannuksiin ja kaupassa menestymiseen.

Ohjelma:

Klo 8.00 Ilmoittautuminen ja aamiainen
Klo 8.30 Seminaari alkaa

1. Kansainvälisen kaupan sopimusten riskienhallinta, kansainvälisen kauppalain (CISG) merkitys ja sisältö mm. laite- ja konetoimitusten osalta
2. Vastuunrajoitukset sopimusehdoissa koskien virhe- ja viivästystilanteita
3. Lainvalinta ja viennin riitatilanteiden tehokas ratkaiseminen

Klo 11.00 Seminaari päättyy

Aamiaisseminaari soveltuu kansainvälistä liiketoimintaa harjoittaville tai sen aloittamista suunnitteleville yrityksille ja yritysten johto- ja avainhenkilöille.

Asiantuntijana asianajaja, varatuomari ja osakas Vesa Turkki, Eversheds Asianajotoimisto Oy.

Tilaisuus on osallistujille maksuton, mutta ilmoittautumiset tarvitaan tarjoiluiden vuoksi. Ilmoittaudu mukaan 11.5.2016. mennessä https://www.lyyti.fi/reg/Viennin_ja_kaupan_riskienhallinnan_aamiaisseminaari_3356 tai p. 03 230 0555.

Seminaarin järjestävät Tampereen kauppakamari ja Eversheds Asianajotoimisto Oy.