Lauteilla: Arvonluonti

Muu tapahtuma / Liiketoiminnan kehittäminen

Ajankohta 15.2.2018 klo 13:00 - 15:00
Paikka The Living Room -ravintola
Osoite
Hämeenkatu 26, 33200, Tampere
Järjestäjä Tampereen kaupunki
Lisää Google-kalenteriin

Tampereen kaupunki, Tampereen yliopisto, Tampereen teknillinen yliopisto ja TAMK kutsuvat yhteen sote-alan pk-yrityksiä, tutkijoita ja opiskelijoita. Lauteilla-tapahtumassa kohtaavat alan toimijoiden ideat ja ajatukset, tavoitteena on löytää hedelmällisiä yhteistyön paikkoja!

Lauteilla on kautta kansamme historian käyty henkevimmät keskustelut, saatu parhaimmat ideat ja solmittu yllättävimmät kumppanuudet. Näissä löylyissä pidetään vaatekerta päällä, mutta pölyt saavat silti kyytiä. Lauteilla otetaan rennosti, nostetaan jalat ylös, korkataan saunajuomat - ja lähdetään virkistyneinä kotimatkalle.

Teema
Tällä kertaa lauteilla on teemana arvonluonti. Toivotamme tervetulleiksi kaikki, joille palvelun asiakasarvo ja sen mittaaminen sote-alalla ovat ajankohtaisia teemoja. Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan arvon muodostumisesta ja sen mittaamiseen kehitetyistä teknologioista.

Tilaisuuden kulku
Tässä Lauteilla-tapahtumassa keskustellaan sote-alan arvonluontiin liittyvistä teemoista ja kuullaan muutaman alan asiantuntijoiden alustukset aiheesta. Paikalla on niin alan opiskelijoita, yrittäjiä kuin tutkijoitakin, joten mielenkiintoisia keskusteluja ja uusia näkökulmia on taatusti luvassa. Toivottavasti pääset mukaan!