Liiketoimintaa 3D-tulostuksella - SMACC Välkky-hankkeen työpaja

Työpaja

Liiketoimintaa 3D-tulostuksella - SMACC Välkky-hankkeen työpaja 31.1.2017.
Ajankohta 31.1.2017 klo 08:30 - 12:00
Paikka Kampusareena
Osoite
Korkeakoulunkatu 7, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Älykkäiden koneiden ja valmistuksen osaamiskeskittymä SMACC
Lisää Google-kalenteriin

3D-tulostamisen mahdollisuudet haltuun VTT:n ja Tampereen teknillisen yliopiston asiantuntijoiden tuella - tervetuloa ilmaiseen ja avoimeen 3D-tulostamisen työpajaan!

3D muuttaa liiketoimintamalleja, toimijoita ja toimijoiden rooleja – missä nyt mennään, mitkä ovat esteet ja mahdollisuudet liiketoiminnan luontiin? Työpajassa kuullaan mm. 3D-tulostamisen tilasta Euroopassa ja keskustellaan suomalaisten toimijoiden näkymistä 3D-liiketoiminnassa sekä varaosaliiketoiminnan haasteista ja mahdollisuuksista.

Työpaja on osa Älykkäiden koneiden ja valmistuksen osaamiskeskittymän SMACCin Välkky-hanketta, joka keskittyy vaativaan digitaaliseen valmistukseen. Hankkeen tavoitteena on saada 3D-tulostamisen osaaminen helposti saavutettavaksi pirkanmaalaisille pk-yrityksille.

Välkky järjestää yhteensä viisitoista 3D-tulostamisen ilmaista ja avointa työpajaa Tampereella. Yksittäisissä työpajoissa käsitellään 3D-tulostamisen kokonaisprosessi ja liiketoimintaan vaikuttavat asiat teema kerrallaan. Osallistumalla työpajoihin yritykselle muodostuu realistinen käsitys 3D-tulostuksen mahdollisuuksista ja haasteista. Katso kaikkien työpajojen aiheet ja aikataulut: http://smacc.fi/projektit/valkky/

SMACC on Teknologian tutkimuskeskus VTT:n ja Tampereen teknillisen yliopiston yhdessä muodostama älykkäiden koneiden ja valmistuksen osaamiskeskittymä, joka rakentaa suomalaisen valmistavan teollisuuden tulevaisuutta. SMACC tarjoaa pk-yritysten käyttöön monialaista ja kansainvälisesti korkeatasoista tutkimusosaamista, nopeita ratkaisuja sekä laajan yhteistyöverkoston.

Lue lisää: http://smacc.fi/