Lisää liikettä työpaikoille! -koulutuskiertue Tampereella

Koulutus / Muu yrityskehitys

Ajankohta 6.10.2015 klo 14:00 - 16:00
Paikka H. Liljeroosin kokoustilat, Villa Vintti,
Osoite
Kehräsaari A-rappu, 3. krs , Laukontori 1, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Pirkanmaan Yrittäjät
Lisää Google-kalenteriin

Vähäinen liikkuminen vapaa-ajalla ja työpäivän aikainen liiallinen istuminen sekä muu paikallaan olo ovat suuri terveydellinen haaste suomalaisille työikäisille. Lisää liikettä työpaikoille -koulutus esittelee työpaikkaliikunnan hyviä käytäntöjä, jotka tarjoavat ratkaisuja näihin ongelmiin.

Koulutus on suunnattu pk-yritysten johdolle, henkilöstöhallinnolle, työsuojelutoimijoille, työhyvinvointivastaaville sekä kaikille asiasta kiinnostuneille.

Ohjelma:
14:00 Aloitus
14:15 - 14:30 Panu Raipia - Liikunta Tampereen Komediateatterissa
14:30 - 15:00 Työpaikan liikuntaohjelma - miksi ja miten se kannattaa toteuttaa?
15.00 - 15:30 Työpaikkaliikunnan sähköinen työkirja - tietoa, työkaluja ja käytännön esimerkkejä liikunta-ohjelman suunnitteluun ja toteutukseen
15:30 - 16:00 Hämeen Liikunta ja Urheilu tukemassa työpaikkaliikuntaa

Tule kuulemaan uusinta tietoa työpaikkaliikunnasta ja esimerkkejä kuinka työpäivään sekä vapaa-ajalle lisätään liikettä niin, että toimenpiteillä on vaikutusta työntekijöiden terveyteen ja työkykyyn.

Koulutuksen järjestävät Valo (Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganiaatio ry) ja Hämeen Liikunta ja Urheilu yhteistyössä Pirkanmaan Yrittäjien kanssa. Paikan päällä tarjoillaan kahvia ja pientä syötävää. Koulutuksen vetävät Valon ja Hämeen Liikunnan ja Urheilun työpaikkaliikunnan asiantuntijat. Kaikkien koulutukseen osallistujien kesken arvotaan liikuntalajikokeilu yrityksen työntekijöille.

Lisätiedot: Ahti Romo, ahti.romo@phlu.fi, p 040 554 4647