Machine Learning -aamu

Muu tapahtuma / Verkostoituminen

Machine Learning -aamu / ML Morning 21.2.2017.
Ajankohta 21.2.2017 klo 09:00 - 14:00
Paikka Tampereen teknillinen yliopisto, Kampusareena
Osoite
Korkeakoulunkatu 7, 33720, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Tampereen teknillinen yliopisto yhteistyökumppaneineen
Lisää Google-kalenteriin

Industrial Machine Learning on jo Tampereella!

Machine learning, koneoppiminen, tekoäly – mitä se on? Voiko yrityksesi hyötyä siitä – ja miten? Tule selvittämään, mitä mahdollisuuksia koneoppiminen voi tarjota juuri sinulle!

Koneoppiminen on kuuma aihe. Se ei ole vain kansainvälisten suuryritysten tai AI-insinöörien oma juttu, vaan pian osa meidän kaikkien arkea. Vähän niin kuin internet aikanaan: kukaan siihen ei uskonut ja nyt ilman sitä ei tulla toimeen. Kun asiakkaasi vaatii yritykseltäsi tekoälysovelluksia, oletko valmis?

Onko yritykselläsi dataa ja rohkeutta käyttää sitä?

Machine Learning Morning –tapahtuma tarjoaa komean kattauksen alan huippuosaamista, demoja ja sovelluksia. Tapaat yliopistojen ja tutkimuslaitosten tutkijota, yritysten edustajia, alan konkareita ja tulevaisuuden talentteja. Kuulet heidän näkemyksiään ja keskustelet heidän kanssaan alan kehitysnäkymistä ja teknologian hyödyntämisen mahdollisuuksista. Tule mukaan yksin tai yhteistyökumppaneittesi kanssa. Voit tulla myös esittelemään osaamistasi, verkostoitumaan tai vaikka etsimään harjoitus- tai kandityömahdollisuuksia.

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin!