Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinto

Koulutus / Markkinointi ja viestintä

Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinto 14.2.2017-31.5.2018.
Ajankohta 14.2.2017 klo 08:30 - 31.5.2018 klo 16:00
Paikka Tampereen seudun ammattiopisto Tredu
Osoite
Sammonkadun toimipiste, Sammonkatu 45, Hepolamminkadun toimipiste, Hepolamminkatu 10, 33540/33720, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Tamperee seudun ammattiopisto Tredu
Lisää Google-kalenteriin

Syvennä markkinointiviestinnän strategista osaamistasi! Viestinnän ja vuorovaikutuksen suunnittelu ja johtaminen on liiketoiminnan yksi kulmakivistä. Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinto antaa sinulle eväitä toteuttaa tavoitteellisempaa markkinointiviestintää ja hallita markkinointiviestinnän kokonaisuutta. Valmennuspäivissä painottuvat suunnittelun ja johtamisen lisäksi nykyaikaiset viestinnän ja johtamisen työkalut, kanavat sekä medioiden hallinta.

Kenelle?
Markkinointiviestinnän strategisen johtamisen osaamisala on tarkoitettu markkinointiviestinnän johtamistehtävissä toimiville henkilöille, jotka työssään mm. johtavat markkinointiviestinnän suunnitteluprosessia, vastaavat brändeistä sekä strategioiden luomisesta.

Markkinointiviestinnän strategisen suunnittelun osaamisala on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät alan asiantuntijatehtävissä suunnitellen tavoitteellista markkinointiviestintää.

Tutustu Markkinointiviestinnän erikoisammattitutkintoon ja siihen valmistavaan koulutukseen osoitteessa www.tredu.fi/koulutukset/aikuiskoulutus/koulutustarjonta/liiketalousjakauppa/markkinointiviestinnanerikoisammattitutkinto.html

tai ota yhteyttä ja kysy lisää!
Opettaja Satu Drufva
puh. 040 868 7606

Koulutussuunnittelija Heljä Tokas
puh. 040 800 4805

Sähköpostit ovat muotoa: etunimi.sukunimi@tampere.fi