Matchmaking-tilaisuus: Hyvinvointi- ja terveyspalveluiden digitalisaatio

Muu tapahtuma / Verkostoituminen

Matchmaking-tilaisuus: Hyvinvointi- ja terveyspalveluiden digitalisaatio, 7.6.2017
Ajankohta 7.6.2017 klo 12:30 - 15:30
Paikka HealthHUB, Finnmedi
Osoite
Biokatu 6, 33520, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Tampereen kaupunki ja HealthHUB
Lisää Google-kalenteriin

Tampereen kaupunki ja HealthHUB järjestävät matchmaking-tilaisuuden, jonka tarkoituksena on kohtauttaa sote-alan yrittäjiä ja erityyppisiä digitaalisia ratkaisuja kehittäviä yrityksiä yhteisten kehittämisideoiden löytämiseksi. Tilaisuus on avoin kaikille sote-palveluita tuottaville yrityksille ja yrittäjille, jotka etsivät digitaalisia ratkaisuja omien palveluidensa ja liiketoimintansa kehittämiseen.

Tilaisuuden aluksi kuullaan kaksi alustusta, jotka johdattelevat päivän teemaan. Ensimmäisen alustuksen pitää TAMKin hyvinvointiteknologian yliopettaja Lea Saarni. Lea kertoo, miten digitalisaatio muuttaa hyvinvoivointisektorin palveluita. Toisen puheenvuoron pitää FinnMedin Niko Lönn. Puheenvuorossa kerrotaan Smart Tampere-hankkeen koti- ja etähoidon integraatioalustasta. Hankkeen tavoitteena on rakentaa alusta, joka tulevaisuudessa yhdistäisi yksittäisissä laitteissa olevaa hyvinvointi- ja terveysdataa, jonka lisäksi alustassa olisi rajapinta myös julkisiin sote-tietojärjestelmiin.

Alustuksien jälkeen digitaalisia palveluita tarjoavat yritykset esittelevät omia ratkaisujaan ja tämän jälkeen on verkostoitumisosio, jossa on mahdollisuus keskustella tarkemmin yhteisistä asioista.

12:30 Miten digitalisaatio ja sen hyödyntäminen muuttaa perinteisiä fysioterapia- ja kuntoutuspalveluita tulevaisuudessa

Lea Saarni, Tamk

12:45 Hyvinvointi- ja terveysalan tiedot yhdistävä integraatioalusta

Niko Lönn, FinnMedi

13:00 Digitaalisia palveluita tarjoavien yritysten pitch-puheenvuorot

14:00 Kahvit

14:15 Verkostoituminen