Median innovaatiotuen tutkimushaun ideointitilaisuus

Infotilaisuus / Rahoitus

Sparraa ajatuksiasi Tekesin tiimin kanssa ja verkostoidu muiden hakijoiden kanssa.
Ajankohta 7.3.2017 klo 13:00 - 15:00
Paikka Mediapolis Tampere (Movie kokoustila)
Osoite
Tohlopinranta 31, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Tekes ja Mediapolis Tampere
Lisää Google-kalenteriin

Mikä on median innovaatiotuki?

Median innovaatiotuki auttaa media-alaa meneillään olevassa muutoksessa ja uuden, kasvavan ja kansainvälistyvän liiketoiminnan kehittämisessä. Rahoituksella uudistetaan media-alan liiketoimintaa rohkeasti ja tehdään asioita uudella tavalla. Olennainen osa-alue on digitalisoituminen ja sen mukanaan tuomat mahdollisuudet.

Suunniteltu tutkimushaku

Tekesin tutkimushaku median uudistumiseen liittyen avautuu 15.3.2017. Yritykset ja tutkimuslaitokset sekä heidän kumppaninsa voivat jättää hakemuksensa tutkimushakuun 16.7.2017 mennessä. Rahoitusta on käytettävissä enimmillään 1,5 miljoonaa euroa.

Tilaisuuden tarkoitus

Käynnistyvässä tutkimushaussa on tarkoitus löytää ja rahoittaa projekteja, jota auttavat media-alaa uudistumaan ja vahvistamaan kilpailukykyään. Ennen haun käynnistymistä Tekes haluaa kuulla yrityksiä ja tutkimuslaitoksia haun suuntaamiseksi, sparrata hankehakijoita sekä auttaa toimijoita löytämään toisensa sekä verkottumaan keskenänsä uusien avauksien löytämiseksi. Tilaisuus on avoin kaikille median innovaatiosta kiinnostuneille!

Tilaisuuden kulku

Tilaisuus järjestetään Tampereen Mediapoliksessa, Tohlopissa. Tilaisuudessa on paikalla mm. Tekesin Median innovaatiotukitiimin jäsen sparraamassa teemojen kehittelyyn. Tilaisuus alkaa lyhyellä johdatuksella median innovaatiotukeen sekä osallistujien esittelyllä. Sen Tekesin henkilöt sekä osallistujat ideoivat yhdessä haun teemoja.

Ilmoittautuminen ja ennakkotehtävä

Ilmoittauduthan etukäteen sähköpostiosoitteeseen: petri.rajahalme(at)tekes.fi, ja laitathan jo etukäteen ajatuksiasi meille seuraavista:

Mieti, mitkä ovat niitä aihealueita ja teemoja (esim. VR/AR, sisältöteemat, robotisaatio), joiden mielestäsi tulisi olla haussa mukana

Mitkä ovat niitä tutkimuskysymyksiä, joihin haluaisit löytää vastauksen tutkimushaussa, kenen kanssa haluaisit tehdä hakemuksen Tekesille

Jos tiedät olevasi kiinnostunut hausta, mutta et pääse paikalle 7.3., niin olethan meihin yhteydessä etukäteen joko sähköpostitse tai puhelimella. Otamme mielellämme vastaan ajatuksesi em. kysymyksiin.

Lisätietoja
Petri Rajahalme, petri.rajahalme(at)tekes.fi, puh. 029 50 55625
Lasse Paananen, lasse.paananen(at)ideone.fi, puh. 040 720 5088

Tämän ideointitilaisuuden lisäksi järjestämme haun infotilaisuuden 15.3.2017 Helsingissä. Laitathan sen myös jo kalenteriin.