MEDIAPOLIS LIVE: Where is VR now? -seminaari

Seminaari / Muu yrityskehitys

Ajankohta 25.4.2017 klo 09:00 - 16:00
Osoite
Tohlopinranta 31, 33270, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Mediapolis, TAMK ja Yle
Lisää Google-kalenteriin

MEDIAPOLIS LIVE pureutuu VR:n tämänhetkiseen tilanteeseen sisällöntuotannon, teknologian ja liiketoiminnan näkökulmista. Mitä kaikkea VR:stä voi saada irti ja ketkä sitä käyttävät? Mikä on sen liiketaloudellinen potentiaali, miten eri toimijoiden tulisi tehdä yhteistyötä? Entä miten rakennetaan VR:n tulevaisuutta?

Tapahtuman tavoitteena on kehittää keskustelua ja yhteistyötä sisällöntuottajien, teknologian asiantuntijoiden, yritysten ja korkeakoulujen välillä. Tapahtuma on suunnattu tutkijoille, yrityksille ja muille asiantuntijoille, jotka ovat kiinnostuneita VR- sovellusten kehittämisestä ja hyödyntämisestä toiminnassaan.

Puhujat

Kansainvälisistä vieraista paikalle saapuu Jannicke Mikkelsen (UK), joka ohjasi Adam Lambertin ja Queenin ensimmäisen VR-konserttitaltioinnin. Toht. Christer Geiger, yhdistetyn todellisuuden ja visualisoinnin professori, esittelee Düsseldorfin InnovationHub:ssa tapahtuvaa media-yritysten ja tutkijoiden yhteistyötä. Muita puhujia ovat Andrew Baldwin Nokian Ozo Teamista, johtaja Jaakko Jauhiainen Swecosta, Ilmari Huttu-Hiltunen Rakka Creativesta, Tommy Mård Svenska Ylestä, Arttu Julin Aalto-yliopistosta, Tony Lindqvist Collaprimesta ja Saara Murtovaara Aktia Kiinteistövälityksestä. Konferenssin isäntänä toimii Virtual Reality Finland ry:n puheenjohtaja Kari Peltola.

Afterwork

Puheenvuorojen jälkeen on mahdollista kokea virtuaalitodellisuus omin silmin Rakka Creativen ja VR Finlandin järjestämässä Afterwork -tilaisuudessa, joka alkaa Mediapoliksen United Studiossa klo 16.30.

Seminaarin kieli on englanti.

 

 

Mediapolis LIVE VR event
Mediapolis LIVE VR event