Muutosjohtamisen koulutus

Koulutus / Johtajuus

Muutosjohtamisen koulutus 7.3.-4.5.2017.
Ajankohta 7.3.2017 klo 09:00 - 4.5.2017 klo 17:00
Paikka Kampusareena
Osoite
Korkeakoulunkatu 7, 33720, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Edutech, Tampereen teknillinen yliopisto
Lisää Google-kalenteriin

Yritys pysyy joustavana ja kilpailukykyisenä vain jos se pystyy muuttumaan. Miksi valtaosa muutoshankkeista kuitenkin yhä epäonnistuu? Hienotkaan suunnitelmat ja prosessit eivät riitä, jos ihmisiä ei saada sitoutumaan ja innostumaan. Todellinen muutos on tapahtunut vasta, kun se näkyy henkilöstön työssä ja siinä miten yrityksessä toimitaan.

Muutoksen onnistunut toteuttaminen vaatii aina hyvää johtamista, onnistunutta viestintää ja ihmisten aitoa kohtaamista. Edutechin viisipäiväinen muutosjohtamisen koulutus kokoaa onnistumisen elementit yhteen kompaktiin pakettiin. Koulutuksen käytyäsi ymmärrät muutoksen entistä paremmin inhimillisenä kokemuksena. Osaat johtaa ihmisiä muutoksessa niin, että suunnitelmat muuttuvat uusiksi, organisaation yhteisiksi toimintatavoiksi. Otat käyttöön uusia konkreettisia muutostyökaluja ja viet muutosprojektisi niiden avulla seuraavaan vaiheeseen – tai maaliin!

Kenelle?
Koulutus sopii johtajille ja päälliköille, jotka vastaavat muutosprojektien läpiviemisestä tai jatkuvasta toiminnan kehittämisestä ja uudistamisesta. Koulutus soveltuu myös asiantuntijoille, jotka tarvitsevat työssään taitoja ja valmiuksia muutoksen suunnitteluun ja toteutukseen. Koulutuksen laajuus on 5 opintopistettä. Koulutus soveltuu osaksi Executive MBA-opintoja.

Sisältö
I Muutos the Big Picture ja viestintä muutoksen välineenä 7.–8.3.2017
II Muutos ja ihminen 27.–28.3.2017
III Muutostyöpaja 4.5.2017