Muuttuvat kuljetusmaksut ja muuta ajankohtaista tullauksessa Venäjälle (Helsinki)

Koulutus / Kansainvälistyminen

Tilaisuudessa saat käytännön ohjeita ja vinkkejä Venäjän tullauksen tekemiseen oikein, tietoa uusimmista muutoksista sekä käytännön esimerkkejä myös riidanratkaisusta. 8.12.2015 Helsinki.
Ajankohta 8.12.2015 klo 10:00 - 13:00
Paikka SVKK
Osoite
Eteläranta 10, Helsinki (katso kartalla)
Järjestäjä Suomalais-Venäläinen kauppakamari
Lisää Google-kalenteriin

Mihin seikkoihin tullauksessa nyt kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota? Mitkä ovat yleisimmät virheet? Mitä muutoksia lainsäädännössä ja käytännöissä on, ja mihin kannattaa varautua tulevaisuudessa? Miten riitoja voi ratkaista Tullin kanssa? Mitä tarkoittaa kuljetusmaksujen muutos?

Tilaisuudessa saat käytännön ohjeita ja vinkkejä tullauksen tekemiseen oikein, tietoa uusimmista muutoksista sekä käytännön esimerkkejä myös riidanratkaisusta.

Asiantuntijat:

Andrei Kirienkov, OOO Customs Rus -yrityksen pääjohtaja Moskovassa. Customs Rus on venäläinen tullibroker, jonka palveluihin kuuluvat maahantuonti, tullaus, sertifiointi, toimitukset ja vakuutukset sekä konsultointi. Kirienkov on pidetty ja asiantunteva esiintyjä ja kouluttaja, joka toimii mm. SVKK:n Venäjällä toimivien Logistiikkaklubien vetäjänä.

Esitys venäjäksi, tulkkaus suomeksi

Natalie Neverovskaya, managing partner UnicomLegal Russia, Pietari. Hänellä on vuosien kokemus kansainvälisten yritysten toimeksiantojen hoitamisesta eri toimialoilla. Hänellä on lukuisia luottamustehtäviä ja hän toimii mm. Pietarin teollisuus- ja kauppakamarin välimiesoikeuden tuomarina.

Esitys englanniksi