Opi Lean 5S suunnittelu, toteutus ja arviointi

Koulutus / Liiketoiminnan kehittäminen

Opi Lean 5S suunnittelu, toteutus ja arviointi 16.2.2017.
Ajankohta 16.2.2017 klo 08:30 - 16:00
Paikka Scandic Tampere City, Tampere
Osoite
Hämeenkatu 1, 33100, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Qualitas Fennica
Lisää Google-kalenteriin

Lean-ajattelu on johtamisfilosofia, jonka yhtenä kivijalkana on työpaikan ja työympäristön selkeä ja rationaalisesti suunniteltu järjestys sekä hyvä siisteys. Kun suunniteltuun järjestykseen ja siisteyteen vielä lisätään erilaisten turhien toimintojen poistaminen, päästään melko arkisilla menetelmillä käytettävämpään toimintaympäristöön. Koulutuksessa opitaan askel askeleelta etenevä muutosmalli, jolla saadaan aikaan konkreettisia ja näkyviä tuloksia.

Koulutuksen tavoitteena on:
- oppia Lean 5S-menetelmän (Sort, Set In Order, Shine, Standardize, Sustain) periaatteet ja niiden tehokas soveltaminen ja käytäntöön vienti organisaatiossa
- oppia hyödyntämään samassa yhteydessä ns. 7 hukan periaatteita
- oppia ja päästä hyödyntämään muiden kokemuksia 5S projekteista ja
- saada käytännössä testattuja työkaluja oman 5S projektin läpivientiin.

Koulutus sopii niin valmistavan kuin palvelutyyppisen toiminnan kehittäjille, esimiehille, prosessin omistajille ja esimiehille Lean 5S-projektin toteuttamisvalmiuksien luomiseksi ja vahvistamiseksi.

Koulutus on yksipäiväinen (1 pv) ja koostuu alustavista luennoista, käytännön esimerkeistä ja organisaatiokohtaisista syventävistä pohdinnoista. Päivän aikana pureudutaan 5S-menetelmän suunnitteluun, toteuttamiseen ja jatkuvan ylläpidon varmistamiseen. Koulutuspäivän päätteeksi kouluttaja osoittaa osallistujille, miten he voivat jatkaa tästä omissa 5S-projekteissaan.

Osallistujat saavat runsaan aineiston erilaisia malleja, työkaluja, työpohjia ja välineitä organisaatiokohtaisen kehittämisen tueksi.

Kouluttajana toimii DI Jussi Moisio, Qualitas Fennica.

Tervetuloa koulutukseen!

Qualitas Fennica
Qualitas Fennica