Oppisopimuskoulutus: Pienyrityksen kehittämispaja – sosiaalisen median hyödyntäminen osana yrityksen markkinointia ja myyntiä

Koulutus

Sosiaalinen media (some) hyötykäyttöön yrityksessäsi. Oppisopimuskoulutus Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksessa TAKK:ssa.
Ajankohta 5.11.2015 - 5.11.2015
Paikka Tampereen Aikuiskoulutuskeskus
Osoite
Tampereen valtatie 15, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK
Lisää Google-kalenteriin

Tulevaisuudessa yritysten on omaksuttava Some-kulttuuri osaksi yrityksen toimintaa. Yrityksiltä vaaditaan kykyä olla omanlainen, erilainen ja erottuva. Tule mukaan koulutukseen, jonka avulla luot asiakkaille yhtenäisen brändikokemuksen ja hoidat sosiaalista mediaa ja luot sosiaalisen median sisältöjä tavoitteellisemmin.

Pajoissa sparraillaan yrittäjäkollegoiden kanssa sekä syvennetään yhdessä näkemyksiä tämän päivän menestystekijöistä. Saat kokeneelta media-alan yrittäjältä ryhmäsparreissa ja Facebook-ryhmässä neuvoja ja apua siihen, miten luot ja kehität omaperäisiä sisältöjä sosiaaliseen mediaan ja saat ne tavoittamaan kohderyhmäsi. Pajapäiviä on noin kerran kuukaudessa pääsääntöisesti aamupäivisin. Koulutuksessa suoritetaan yrittäjän ammattitutkinnon tutkinnonosa myynti ja markkinointi tai sähköinen liiketoiminta, riippuen yritystoiminnan luonteesta. Päästäksesi mukaan valmennukseen, yritystoimintasi tulee olla päätoimista.