Optimointimestari - Hakukoneoptimoinnin ja Google Analyticsin koulutus

Koulutus / Markkinointi ja viestintä

Optimointimestari - Hakukoneoptimoinnin ja Google Analyticsin koulutus 20.10.2016.
Ajankohta 20.10.2016 klo 09:00 - 21.10.2016 klo 15:00
Paikka Myynninmaailman toimisto
Osoite
Haarlankatu 1B, 33230, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Myynninmaailma Oy
Lisää Google-kalenteriin

Haluatko optimointimestariksi?

Google on maailman käytetyin hakukone. On selvää, että potentiaaliset asiakkaat löytävät Googlesta vain ne palveluntarjoajat, jotka ovat panostaneet hakukoneoptimointiin. Onhan sinulla jo homma hoidossa?

Jos ei, tule mukaan Optimointimestari-koulutukseemme! Me emme vain kerro, vaan näytämme käytännössä, miten juuri sinä optimoit sivustosi näkyviin Googlen ilmaisissa hakutuloksissa, ja kuinka analysoit hyödyn irti sivustollesi löytäneistä kävijöistä Google Analyticsin avulla!

Kaksipäiväisessä koulutuksessa opit siis ymmärtämään Googlen hakukonelöydettävyyteen vaikuttavat tekijät ja tekemään itse hakukoneoptimointia, jolla nostat sivustosi näkyviin juuri silloin, kun potentiaaliset asiakkaat hakevat tarjoamiasi palveluita. Opit myös Google Analyticsin avulla analysoimaan entistä paremmin sivustosi kävijöiden käyttäytymistä ja mittaamaan markkinointitoimenpiteittesi tehokkuutta – näin opit myös markkinoimaan kustannustehokkaammin!

Lupaamme, että kukin osallistuja saa mukaansa vähintään 3 yksilöllistä kehitysehdotusta! Osallistujat saavat koulutuksesta osallistumistodistuksen.

Päivä 1: Googlen ilmaisen näkyvyyden kehittäminen
Ensimmäisen päivän aikana opit tärkeimmät osa-alueet, jotka vaikuttavat hakukoneiden toimintaan. Voit samantien tehdä muokkauksia sivustoosi hakukoneoptimoinnin näkökulmasta.

Päivä 2: Google Analyticsilla kaikki irti sivuston kävijöistä
Toisena päivänä keskitymme verkkosivuston mittaamiseen Google Analytics kävijäseurannan avulla. Pääset heti mittaamaan mm. hakukoneoptimoinnin ja muun markkinoinnin tehoa. Opit myös tekemään erilaisia automaattiraportteja jotka helpottavat viikottaista seuraamista.

Ilmoittaudu pian, pienryhmässä on tilaa vain rajoitetusti!