Pilvipalveluiden tehopaketti

Koulutus / Muu yrityskehitys

Kompaktin koulutuksen tavoitteena on myös antaa pilvipalveluiden uhkakuvista realistinen ymmärrys ja tarjota keinoja pahimpien sudenkuoppien välttämiseen. Koulutuksessa esitellään käytännön esimerkkien ja demojen avulla parikymmentä erilaista pilvipalvelua. Saat myös hyviä vinkkejä onnistuneen pilvipalveluprojektin toteuttamiseen omassa yrityksessäsi. It- ja järjestelmäasiantuntijoille, kehityspäälliköille, projektipäälliköille.
Ajankohta 16.2.2016 klo 09:00 - 17.2.2016 klo 16:00
Paikka Edutech, Kampusareenan 3. krs
Osoite
Korkeakoulunkatu 7, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Edutech / Tampereen teknillinen yliopisto
Lisää Google-kalenteriin

Pilvipalveluiden (Cloud computing) käyttö yleistyy Suomessa nopeasti. Ne mahdollistavat myös eri kokoisille yrityksille ja julkishallinnon toimijoille pääsyn ICT-alan parhaisiin, tuottavuutta lisääviin teknologioihin ja ratkaisuihin. Kuinka aloittaa pilvipalveluiden käyttö ja päästä käsiksi niiden tarjoamiin kustannushyötyihin?

Kompaktin koulutuksen tavoitteena on myös antaa pilvipalveluiden uhkakuvista realistinen ymmärrys ja tarjota keinoja pahimpien sudenkuoppien välttämiseen. Koulutuksessa esitellään käytännön esimerkkien ja demojen avulla parikymmentä erilaista pilvipalvelua. Saat myös hyviä vinkkejä onnistuneen pilvipalveluprojektin toteuttamiseen omassa yrityksessäsi.

Koulutus soveltuu mm. IT- ja järjestelmäasiantuntijoille, kehityspäälliköille sekä projektipäälliköille, jotka vastaavat organisaationsa pilvihankintojen käytännön toteutuksesta ja IT-infrasta, ja jotka haluavat tehostaa omaa työntekoaan ja ajankäyttöään pilvipohjaisilla työkaluilla. Myös yrityksen perustamista harkitsevat saavat hyviä vinkkejä tehokkaista pilvipalveluohjelmista ja niiden käyttöönotosta.

Lisätietoja: Taru Hakanen, 040 771 0012, taru.hakanen(at)tut.fi