Rakentamisen laatu -palvelumuotoilu-hackathon

Kilpailu / Palvelu- ja tuotekehitys

Kokeile palvelumuotoilua livenä yhdessä eri alojen opiskelijoiden ja ammattilaisten kanssa! Hackaton Tampereella 7.4. ja 14.-15.4.2016.
Ajankohta 7.4.2016 - 7.4.2016
Paikka Kampusareena
Osoite
Korkeakoulunkatu 7, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Rakentamisen Laatu RALA ry, TTY ja Futurice
Lisää Google-kalenteriin

Kokeile palvelumuotoilua livenä yhdessä eri alojen opiskelijoiden ja ammattilaisten kanssa!

Mistä saan selville, käyttääkö taloyhtiöni luotettavaa rakennusyritystä? Millainen yritys remontoi isoäitini asunnon? RALAn tietokannasta löytyy tiedot 1500 rakennusalan yrityksestä ja 24 000 rakennusprojektia, mutta miten tätä tietoa voidaan hyödyntää? Tule luomaan uusia palvelukonsepteja rakentamisalalle palvelumuotoilun keinoin!

Tervetuloa Rakentamisen Laatu RALA ry, TTY:n ja Futuricen palvelumuotoilu-hakcathoniin 7.4. ja 14.-15.4. Hervannan Kampusreenalle kehittämään rakentamisen laatua ja asiakaskokemusta. Osallistujille luvassa opintopisteitä ja voittajatiimille lisäksi palkinto sekä mahdollisuus opinnäytetyöhön.

Ilmoittaudu mukaan nyt! Kokoamme yhteen joukon eri alojen opiskelijoita kehittämään rakentamisen laatua ja asiakaskokemusta palvelumuotoilun keinoin. Tässä hackathonissa ei koodata mitään, vaan ideoidaan ja konseptoidaan yhdessä. Mukaan voi tulla esimerkiksi tietojohtamisen, tuotantotalouden, rakennus- tai tietotekniikan (erityisesti IHTE) koulutusohjelmista. Vetäjinä toimivat Futuricen kokeneet palvelumuotoilijat Salla Heinänen ja Mirkka Länsisalo. Hackathonin työskentelymenetelmänä käytetään Futuricen Lean Service Creation- menetelmää.