RecruIT Tampere -rekrytointitapahtuma

Muu tapahtuma / Rekrytointi

RecruIT Tampere -rekrytointitapahtuma 5.4.2017.
Ajankohta 5.4.2017 klo 13:00 - 16:00
Paikka Tullikamarin Pakkahuone
Osoite
Tullikamarin aukio 2, 33100, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Pirkanmaan TE-toimisto
Lisää Google-kalenteriin

Asemansa vakiinnuttanut tietoalan rekrytointitapahtuma RecruIT Tampere järjestetään jo kymmenettä kertaa! Tule mukaan tapahtumaan keskiviikkona 5.4.2017 klo 13:00–16:00 Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneelle! Pirkanmaan ICT-alan yritysten ja osaajien kohtaamisalusta tarjoaa työpaikkojen lisäksi myös tietoa alaan ja sen työnhakuun liittyen. Tapahtumaan odotetaan satoja alan ammattilaisia. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta.

Tapahtuman rinnalla toimii myös Digiklubi, joka tarjoaa osallistujilleen alan ennakointitietoa ja verkostoitumismahdollisuuksia. Tule tutustumaan, millaisia käytännön sovelluksia ja ratkaisuja paikalliset digiyritykset voivat tarjota edustamallesi yritykselle sekä keskustelemaan käytännön vaihtoehdoista digiloikan toteuttamiseksi. Ilmoittaudu Digiklubille oheisen linkin kautta: http://bit.ly/Digiklubille

Tapahtumayhteistyössä mukana Pirkanmaan TE-toimisto, Pirkanmaan ELY-keskus, Euroopan Globalisaatiorahasto, Piiru-hanke ja Työvoiman Liikkuvuus Euroopassa ESR-hanke.

Pirkanmaan TE-toimisto koordinoi tapahtuman näytteilleasettajien hankintaa. Voitte osoittaa mielenkiintonne tapahtumaan osallistumista kohtaan olemalla yhteydessä osoitteeseen tapahtumatiedotus.pirkanmaa@te-toimisto.fi. Huomioimme yhteydenottonne tapahtumaa järjestäessä, mutta lähetetty viesti ei automaattisesti takaa näytteilleasettajapaikkaa tapahtumassa.

Liity tapahtuman seuraajaksi sosiaalisen median kanaviimme ja saat ajantasaisimmat tiedot tulevasta tapahtumasta:
Facebook ->> https://www.facebook.com/RecruITampere/
Twitter ->> https://twitter.com/RecruITampere
Instagram ->> https://www.instagram.com/recruitampere/
Verkkosivut ->> http://www.recruit-tampere.fi/

Tervetuloa!