Rohkeus

Työpaja / Liiketoiminnan kehittäminen

Ajankohta 12.1.2018 klo 09:00 - 10:00
Paikka Crazy Town
Osoite
Rautatienkatu 21 B , 5. krs, 33100, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Crazy Town
Lisää Google-kalenteriin

Rohkeus

”Jokaisen merkittävän havainnon tulee lähteä ihmisestä itsestään.”

Alustajana Jaana Villanen:
Jaana Villanen on toiminut useita vuosia yrityskoulutusten parissa, toimien sekä kehittäjänä, konsulttina että kouluttajana yrityksille. Jaana Villasella on vahva osaaminen yrityksien tuotteistuksesta, immateriaalioikeuksista, brändäämisestä ja projektijohtamisesta. Erilaiset kehitystehtävät, joita Jaana Villanen on toteuttanut, ovat koskeneet sekä markkinointia että organisaation muutosjohtamista. Lisäksi hän toimii aktiivisesti eri verkostoissa ja toimii kolumnistina ammattilehdissä ja kirjoittaa parhaillaan ensimmäistä tietokirjaansa. Villanen on laajalti kiitosta saanut, kokenut ja kysytty työpajojen vetäjä ja moderaattori.

Aamukahvien aiheesta:
Uskallus on kykyä voittaa pelkonsa toimissa, joko tietoisesti tai alitajuisesti, sitä, ettei anna epäonnistumisen pelon estää ottamasta niitä riskejä, joita toiminta eteenpäin menemiseksi vaatii. Olisi uskallettava tehdä sitä, mihin uskoo ja mitä oman idean kehittäminen vaatii. Epäonnistumisen riski ei katoa niin kauan kuin kehitystä tehdään, ja siksi se tulisi hyväksyä osaksi prosessia.

Mitkä ovat rohkeuden aineksia - ovatko uskallus, pelko ja kokeileminen sen osia vai jokin muu? Tule mukaan keskustelemaan, sparraamaan toisia ja kohottamaan rohkeuden teemaa aamukahville, jossa DigiMaMa tarjoaa innostavaa ohjattua ja osallistavaa puhetta ja ajatuksia aiheesta.

Kaikki mukanaolijat saavat Jaana Villasen kirjoittaman Rohkeuden kaava-aineiset pdf:n itselleen tilasuuden päätteeksi käyttöönsä, rohkeuden työstämiseen.

Tilaisuuden tarjoaa DigiMaMa ry ja Crazy Town.

”Mahdollisuudet ja ideat eivät kuljeksi ympäriinsä. Sinun täytyy tuottaa niitä.” - Edward de Bono

Avointen aamukahvien livestriimiä voi myös Facebookin kautta.