Sähköinen jakeluliikenne - yritysaamiainen ja kalustoesittely

Infotilaisuus / Muu yrityskehitys

Niinivirta European Cargo Oy on hankkinut Suomen ensimmäisen sähkökäyttöisen jakeluauton. Tämä avaus on askel kohti tulevaisuuden kaupunkijakeluliikennettä, jossa autojen hiljaisuudella ja lähipäästöttömyydellä edistetään merkittävästi kaupunkialueiden viihtyisyyttä ja samalla leikataan huomattavasti jakeluliikenteen käyttökustannuksia. Tervetuloa aamiaiselle ja samalla tutustumaan Niinivirran sähköjakeluautoon ja Nissanin e-NV200 -sähköpakettiautoon sekä keskustelemaan Tampereen jakeluliikenteeseen liittyvistä haasteista.
Ajankohta 7.6.2016 klo 08:30 - 10:30
Paikka Scandic Rosendahl
Osoite
Pyynikintie 13, Tampere (katso kartalla)
Järjestäjä Hermia Group ja Ramboll Finland
Lisää Google-kalenteriin

Niinivirta European Cargo Oy on hankkinut Suomen ensimmäisen sähkökäyttöisen jakeluauton, jonka kokonaispaino on 16 tonnia ja kantavuus 7-8 tonnia. Tämä avaus on askel kohti tulevaisuuden kaupunkijakeluliikennettä, jossa autojen hiljaisuudella ja lähipäästöttömyydellä edistetään merkittävästi kaupunkialueiden viihtyisyyttä ja samalla leikataan huomattavasti jakeluliikenteen käyttökustannuksia.

Tervetuloa aamiaiselle ja samalla tutustumaan Niinivirran sähköjakeluautoon ja Nissanin e-NV200 -sähköpakettiautoon sekä keskustelemaan Tampereen jakeluliikenteeseen liittyvistä haasteista. Tapahtuman järjestävät Ramboll ja Hermia Group osana kansainvälistä Emobility Works -hanketta.

Ohjelma:
08:30 Aamiainen alkaa
09:00 Sähköinen jakeluauto EMOSS, Toimitusjohtaja Airi Kuokkanen / Niinivirta European Cargo Oy ja projektipäällikkö Jukka Pellinen/TAMK
09:30 Tampereen kaupunkilogistiikka ja jakeluliikenteen haasteet, professori Heikki Liimatainen ja tohtorikoulutettava Lasse Nykänen / TTY
Tutustumista ajoneuvoihin
10:30 Aamiainen päättyy

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 31.5.2016 mennessä ulla.nieminen@hermiagroup.fi, 050 588 3181.