Sähköisen liikenteen ideakilpailu - jätä ideasi 20.12. mennessä!

Kilpailu / Palvelu- ja tuotekehitys

Tampereen kaupunki etsii sähköisen liikenteen ratkaisuja avoimella innovaatiokilpailulla. Kilpailuun voi ehdottaa ideaa, jolla sähköä liikenteen käyttövoimana voidaan edistää kustannustehokkaasti. Ehdotukset voivat olla esimerkiksi palvelukonsepteja, kulkuneuvoja, lataukseen liittyviä ratkaisuja tai jotain ihan muuta. Jätä ehdotuksesi kilpailuun 20.12.2015 mennessä.
Ajankohta 7.12.2015 - 20.12.2015
Osoite
Tampere
Järjestäjä Tampereen kaupunki
Lisää Google-kalenteriin

Onko sinulla tai yritykselläsi sähköisen liikenteen kulkuneuvo, palvelu tai idea, miten sähköistä liikennettä voitaisiin edistää? Tampereen kaupunki etsii sähköisen liikenteen ratkaisuja avoimella innovaatiokilpailulla. Kilpailuun voi ehdottaa ideaa, jolla sähköä liikenteen käyttövoimana voidaan edistää kustannustehokkaasti. Ehdotukset voivat olla esimerkiksi palvelukonsepteja, kulkuneuvoja, lataukseen liittyviä ratkaisuja tai jotain ihan muuta.

Jätä ehdotuksesi kilpailuun 20.12.2015 mennessä osoitteesta www.eco2.fi löytyvällä lomakkeella.

Ehdotuksista 1 - 3 parasta valitaan jatkojalostukseen. Kilpailun pääpalkinto on 10 000 €. Voittaneita ideoita kehitetään eteenpäin yhteistyössä Tampereen kaupungin ja Tekesin kanssa. Tarkoituksena on testata parhaita ideoita nopein kokeiluin kevään 2016 aikana.

Arviointikriteerit ovat seuraavat:
- potentiaali edistää sähköistä liikennettä ja vähentää polttomoottoreilla toimivaa henkilöautoliikennettä
- käyttäjälähtöisyys
- kustannustehokkuus
- helppo toteutettavuus

Ehdotukset arvioi asiantuntijaraati, jossa on mukana Tampereen kaupungin ja Tekesin edustajia. Ideoiden tekijänoikeuksista sovitaan tarvittaessa erikseen. Kilpailuehdotuksia ei julkaista ilman idean lähettäneen suostumusta. Innovaatiokilpailu on osa Tekesin rahoittamaa Sähköisen liikenteen ratkaisut - Tampere näyttää suuntaa -projektia.

Lisätietoja:
Projektiasiantuntija Elli Kotakorpi, elli.kotakorpi@tampere.fi, 040 800 7254